Want wat een apart ding is dit… De Chinese auto op AliExpress straalt in alles goedkope prul uit, maar toch is het ook verleidelijk om het in huis te halen, want uit de video blijkt dat het veel beter werkt dan je zou verwachten.

 

Je kan een elektrische auto op AliExpress kopen

De elektrische auto werd in een doos bezorgd, wat al een vreemde gewaarwording is. Maar als de YouTuber vervolgens ook nog laat zien hoe de auto er precies uitziet, valt je mond al helemaal open van verbazing. Hoe het reservewiel in de zijkant van de deur is verwerkt is iets dat je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt gezien. De auto beschikt slechts over één zitplek voor de bestuurders en daarnaast nog een achterbank, maar verder is er geen kofferbak of hoedenplank te zien. Ook heeft het een panoramadak, een MP3 speler met FM en vrij apart rempedaal. Soms vertellen beelden echter veel meer dan woorden dus bekijk vooral de onderstaande YouTube-video even:

 

Hoe rijdt de goedkoopste auto ter wereld?

In een andere video laat de YouTuber vervolgens nog zien hoe de auto rijdt. Uit deze beelden blijkt dat het zelfs een achteruitkijkcamera bezit, terwijl het een auto van slechts 900 dollar is. Dat is toch waanzinnig? Verder is het natuurlijk wel een beetje armzalig en de auto lijkt veel moeite te hebben met het beklimmen van een helling, maar toch rijdt het verder prima. Het zou een perfecte auto kunnen zijn voor een wat ouder persoon die niet zoveel te besteden heeft en alleen rondrijdt in een dorp. Of je koopt het gewoon met wat maten zodat je als die clowns met een goedkope Chinese wagen bekendstaat.