Robert de Hoog koopt een nieuw landhuis in Amsterdam

Robert de Hoog is een Nederlandse acteur die vooral bekend staat van zijn rol als ‘Tatta’ in de bekende Videoland-serie Mocro Maffia. De 34-jarige acteur stapte in 2021 het huwelijksbootje in met zijn grote liefde Sophie Dros. Hetzelfde jaar kreeg het koppel een zoontje genaamd Kees. Dit is waarschijnlijk ook de reden waarom Robert de Hoog een gloednieuwe woning heeft aangeschaft. Robert heeft de absolute hoofdprijs moeten betalen voor dit Amsterdamse landhuis, maar hij heeft er een waar prachtige woning voor terug gekregen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie Dros (@sophiedros)

Mocro Maffia-acteur biedt flink over op de vraagprijs

In totaal heeft de acteur een prijs van 1.350.000 euro betaald. Tevens is dat ruim 100.000 euro meer dan de vraagprijs. Robert heeft een hypotheek op de woning gevestigd van 1.376.230 euro.

robert de hoog koopt villa amsterdam

Deze prachtige woning, gelegen in Amsterdam, heeft een ruime woonoppervlakte van 177 vierkante meter en bevindt zich op een perceel van 349 vierkante meter. Het huis beschikt over in totaal vijf kamers, waaronder drie slaap en één badkamer, allen verdeeld over drie woonlagen. Verder is de woning voorzien van een grote tuin met een oppervlakte van maar liefst 253 vierkante meter die veel privacy biedt door het vele groen en de schuttingen. Het parkeren van auto kan gerust worden gedaan op eigen terrein, waar genoeg ruimte is voor drie auto’s.

Zie hieronder een aantal foto’s van Robert de Hoog zijn nieuwe woning gelegen in Amsterdam of neem een kijkje op de site van Bekendeburen voor meer:

Robert de Hoog woning Amsterdam

Woning Robert de Hoog Amsterdam