Het ideale baby-cadeau: de burrito deken

Of het nu een familielid is of je in die fase zit dat al je vrienden kinderen krijgen: je krijgt vroeg of laat wel een keer te maken met een babyshower. En bij zo’n babyshower of kraamvisite kun je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Maar wat neem je mee voor die kleine? Je wilt natuurlijk wel een beetje origineel zijn. Dat dacht de bedenker van dit deze geniale burrito baby deken ook.

Want wees eerlijk, bij een baby opgerold in zo’n dekentje heb je vast wel eens gedacht: die lijkt wel heel erg op een burrito. En dat maakt het helemaal geniaal als de baby dan ook echt tot burrito omgetoverd kan worden. Het dekentje is rond zoals een tortilla en heeft een diameter van ongeveer 85 centimeter. Daardoor is het geschikt voor baby’s tot zes maanden. Inclusief een mutsje, waardoor enkel nog een gezichtje uit de burrito tevoorschijn komt.

burrito baby deken met mutsje

Het baby burrito dekentje is Рinclusief mutsje Рis te koop op Bol.com. Gelijk een voorraad aanleggen voor toekomstige babyshowers? Dan krijg je ook nog eens extra korting.