Misdaadserie La Reina del Sur op Netflix

De misdaad serie La Reina Del Sur heeft de laatste tijd enorm veel streams gehaald. Deze serie gaat over een Mexicaanse vrouw genaamd Teresa Mendoza (Kate Del Castillo), die terecht komt in de internationale drugshandel. Teresa wordt verliefd voor iemand die actief werkzaam is voor het Mexicaanse kartel. Haar geliefde wordt geëxecuteerd en uit angst voor hetzelfde lot vlucht ze.

 

Ze komt terecht in het zuiden van Spanje. Hier probeert Teresa een nieuw leven op te bouwen. Het probleem is alleen dat ze opnieuw in de wereld van verdovende middelen terechtkomt. Ook krijgt ze voor de tweede keer te maken met de dood van haar geliefde. Na meerdere tegenslagen is Teresa het zat en neemt ze het heft in eigen handen. Ze wordt zelf hoofd van haar eigen organisatie.

la reina del sur netflix serie

Een van de meest bekeken Netflix misdaadseries

De serie valt erg in de smaak bij veel fans. La Reina Del Sur heeft in 2019 dan ook een Emmy gewonnen voor beste Amerikaanse primetimeserie. Op dat moment waren er nog meer twee seizoenen uit. Seizoen drie is vorig jaar uitgekomen. Op dit moment staat de serie in de top 10 meest bekeken series op Netflix en kan je genieten van maar liefst 60 afleveringen. In Nederland lijkt het erop dat seizoen 1 niet beschikbaar is op Netflix, deze zal je dus op een andere manier proberen moeten te kijken. Hier kan je lezen  hoe dat kan met een trucje.

Ben je nu enorm benieuwd naar de serie La Reina Del Sur? Kijk hieronder de trailer van seizoen drie: