Orkun Kökçü zijn carrière

Orkun Kökçü (22) is een Turks-Nederlandse profvoetballer die op het middenveld speelt voor de Rotterdamse club Feyenoord. De in Haarlem geboren voetballer begon zijn carrière in de jeugd van Olymia Haarlem en HFC EDO, waarna hij de overstap maakte naar IJ V.V. Stormvogels. Hij werd daar gescout door FC Groningen, Kökçü heeft drie jaar in de jeugdopleiding van Groningen gespeeld voor hij in 2014 zijn overstap maakte naar Feyenoord.

In 2018 debuteerde Kökçü in het betaald voetbal in het wit rode shirt van Feyenoord. Na consistent goede prestaties te hebben geleverd verlengde de middenvelder in 2020 zijn contract tot halverwege 2025. Dit seizoen maakt de tweebenige middenvelder wederom indruk in De Kuip, waardoor er buitenlandse interesse is in de spelmaker.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Orkun Kökcü (@orkunkokcu)

Zijn villa in Hoofddorp staat te koop op Funda

De ontzettend ruime villa van Orkun Kökçü wordt nu aangeboden op Funda. Het geheel heeft een woonoppervlakte van maar liefst 343 vierkante meter en beschikt over drie slapkamers en drie badkamers, verdeeld over twee verdiepingen. Hierbij heeft de badkamer een bubbelbad met een sterrenhemel en beschikt de luxe keuken over alle denkbare inbouwapparatuur. Maar dat is zeker niet alles wat deze prachtige villa te bieden heeft. Zo beschikt deze ruime woning ook over een overloopzwembad, jetstream, sunshower, twee bubbelbaden, een gym en een spectaculaire tuin. Kortom, na een zware pot kan de voetballer hier geweldig ontspannen.

Deze villa ligt aan de Allegondahoeve in Hoofddorp. De woning ligt slechts op 10 minuten rijden vanaf Schiphol, waarna de auto geparkeerd kan worden in de inpandige garage. Het is tevens goed te bereiken met de auto en is in zo’n 20 minuutjes rijden niet ver verwijderd van de hoofdstad. Op Funda staat ook niet een allerminste prijs vermeld. Kökçü vraagt namelijk 1,750.000 euro voor dit optrekje. Zelf kocht de voetballer in september 2020 de woning voor 1.500.000 euro. Zie hieronder een aantal foto’s (bron: Funda):

woning kokgu feyenoord

villa in hoofddorp te koop met zwembad funda

badkamer met marmer