Mini vrachtwagen voor kinderen

Je hebt verschillende soorten voertuigen als klein model dat je cadeau kan doen aan je kind. Zo kan je bijvoorbeeld een mini-Vespa of een kleine Mercedes kopen voor ze. Maar stiekem weten we heel erg goed wat een kind écht heel leuk zou vinden: een eigen vrachtwagen hebben. Natuurlijk heb je ook daar weer heel veel keuzes in, maar de Scania vrachtwagen vervult toch écht alle wensen die een kind maar kan hebben bij een eigen auto. Laat je kind in de cabine treden en geef hem of haar het beste cadeau van zijn of haar leven.

Robuust en bruut, die woorden omschrijven de vrachtwagen het beste. Deze vrachtwagen is ontworpen en wordt geproduceerd in Ierland. Het is dus absoluut géén China-kwaliteit. Wanneer alle onderdelen zijn geproduceerd, wordt de vrachtwagen vervoerd naar Nederland. In ons eigen land wordt de vrachtwagen namelijk zorgvuldig in elkaar gezet. Daarbij wordt er vooral gekeken naar dat alle onderdelen perfect op elkaar en in elkaar worden gezet.

scania vrachtwagen kinderwens

Je hoeft niet bang te zijn dat je kind er met zijn eigen auto vandoor gaat. Met een topsnelheid van 6 km/u is de vrachtwagen niet alleen makkelijk bij te houden als vader, maar ook heel erg veilig. Grote ongelukken gebeuren niet met deze vrachtwagen. Dat is wel zeker.

 

Dit kost het ideale

Scaled-rigs, zo heet het bedrijf dat deze toffe vrachtwagens produceert. Maar wil je deze gadget halen voor de kids, dan moet je er wel nog wat geld voor neerleggen. De aanbetaling is minimaal 250 euro en afhankelijk van je wensen wordt dit natuurlijk meer. De kosten voor de volledige truck zijn 4.500 euro. Daarmee heb je de standaard versie. Het is wat geld, maar dat je kind er gegarandeerd plezier van gaat hebben staat vast.