Zelf een mini-bioscoop in de achtertuin bouwen

Een man heeft een aantal grote dromen voor in huis, zoals een mancave met een bar, een zwembad, een eigen gym en eigenlijk kan een thuisbioscoop niet ontbreken. Ondanks dat je altijd mag blijven dromen, zullen voor veel mannen deze dromen nooit realiteit worden.

Je moet zelf heel handig zijn, de financiële middelen hebben én je moet ook nog maar eens partner overtuigen. Deze man had het geluk met de drie bovenstaande aspecten en bouwde een mini-bioscoop in zijn eigen achtertuin. Het resultaat mag er zeker zijn.

De thuisbioscoop van de man voldoet echt aan alle luxe. Zo is er een volwaardige bioscoopzaal met tientallen stoelen, een popcornapparaat en een snoepbalie waar de vrouw van de man zelfs graag achterstaat. Tot slot is er ook een groot scherm aanwezig, waardoor je het echte bioscoop gevoel krijgt maar dan gewoon in je eigen achtertuin. Zie hieronder de video (YouTube):

 

Het bouwen van de mini-bioscoop in de achtertuin

Op de video is te zien dat de man er vijf jaar over heeft gedaan om zijn bioscoop droom in zijn achtertuin uit te kunnen laten komen en hierbij heeft hij echt iedere steen zelf gelegd. Daarnaast heeft hij allerlei verschillende spullen uit oude bioscopen gebruikt om zijn bioscoop zo authentiek mogelijk te maken.

Wil jij het toch wat eenvoudiger aanpakken? Dat kan. Neem een voorbeeld aan een andere man die zelf een thuisbioscoop maakte. Hiervoor had hij alleen wat verf, een beamer en een groot wit laken nodig. Zo moeilijk hoeft het niet te zijn.