Een achteruitkijkspiegel op je e-bike is vet handig

Het kan best spannend zijn: voor de eerste keer op een e-bike fietsen. Niet alleen moet je met een hoge snelheid goed voor je blijven kijken, vaak moet je ook weten wat er achter je gebeurt. Dat kan je door achterom te kijken, maar hoe handig zou het zijn als je daar gewoon een spiegel voor hebt?

En nee, niet zo’n grote spiegel die je ook op een scooter hebt, maar een piepklein spiegeltje waar je tijdens het rijden helemaal geen last van hebt. Een geniaal bedrijf ontwikkelde daarvoor een mooie oplossing

E-bike spiegel accessoire

De ultieme e-bike gadget is hier

Maak kennis met de ‘Corky.’ Dit spiegeltje is je nieuwe gadget voor op de e-bike. Hij is klein, compact maar erg efficiënt. Het voordeel is dat dit spiegeltje op bijna elke fiets te monteren is en het je zicht of comfort niet belemmerd als je aan het fietsen bent. Je monteert hem makkelijk bij de greep van je stuur en voila, je hebt een handige achteruitkijkspiegel voor op je fiets. Natuurlijk is dat erg fijn én veilig, al helemaal als je een e-bike hebt die ook echt 25 km/u gaat. Zo kan het nooit meer gebeuren dat je naar achteren kijkt en niet ziet wat er voor je gebeurt.

E-bike spiegeltje

Heel licht en functioneel

Het grote voordeel van dit spiegeltje, is dat hij heel licht is, namelijk 16 gram. Hierdoor zal je er nooit last van hebben tijdens het fietsen. Ook is hij makkelijk te verstellen, zodat je zelf kan bepalen hoe hij naar achteren gericht is. Hoe dan ook zal je vanaf nu alles zien wat er gebeurt: Je ziet auto’s al van 100 meter verderop aankomen en fietsers al 40 meter voordat ze je passeren. Ook de prijs is niet al te vervelend: voor een kleine 30 euro fiets je al een stuk veiliger op je e-bike en hoef je nooit meer moeilijk achterom te kijken.

Zoek jij nog meer toffe e-bike gadgets? Check dan eens deze helm met lichten en Bluetooth. Sick!