Milou Tamara Roes is niet alleen een beeldschone dame

Dat je nog niet bekend met met de naam Milou Tamara Roes is niet heel gek. Ze is namelijk nog vol bezig met ontwikkelen en komt zo steeds meer in de spotlights te staan. Milou Tamara is naast international dj ook nog eens ambassadeur van Hunkemöller. De Nederlandse blondine straalt in de prachtige lingerie en swimwear van het lingeriemerk en laat dit ook graag op haar Instagram zien. Het ontbreekt haar 104K volgers niet aan prachtige strandfoto’s waarin haar prachtige lichaam goed te zien is.

Milou deed mee aan de FHM Buurmeisje 2022

Ondanks dat Milou nog niet door heel Nederland bekend is, is ze de mensen achter FHM zeker niet ontgaan. Ze werd namelijk gekozen als één van de kandidaten voor het FHM Buurmeisje 2022; een verkiezing waarin volgers op verschillende dames konden stemmen. Je kon op haar stemmen in de derde ronde, maar helaas werd Demi Loo het buurmeisje van het jaar 2022.

Bij de afgelopen editie van de FHM500 is de blondine echter op plek 141 geëindigd, wat een knappe prestatie. En een terechte prestatie, ze hoort zeker thuis bij de top van de mooie vrouwen van ons land. Met haar prachtige blonde haren en lichte ogen is zij voor ons gewoon een echte winnaar! Deze Instagram-foto’s zijn het levende bewijs: