De carrière en het privéleven van voetballer Quinten Timber

Quinten ging en gaat als middenvelder alle kanten op als het gaat om de voetbalclubs. Zo had hij al vroeg passie voor de sport en kwam hij al op zijn vijfde terecht bij de voetbalclub DVSU, een amateurclub in Utrecht. Vanaf die club bleef hij maar groeien en vervolgens ging hij na twee jaar naar Feyenoord. Daar bleef hij zeven jaar lang en toen ging hij door naar Amsterdamse voetbalclub Ajax. Daarna ging hij een jaar bij FC Utrecht spelen om vervolgens terug te keren naar zijn huidige club Feyenoord.

Maar niet alleen op het veld is Quinten Timber succesvol. Ook in de liefde heeft hij raak geschoten met zijn knappe vriendin Eva Strijers.

Wie is Eva Strijers, de vriendin van Quinten Timber?

Allemaal wel leuk en aardig zo’n vriendin, maar wie is Eva Strijers? Eva is meer dan alleen een mooie vrouw. Ze heeft haar bekendheid ook niet alleen gekregen dankzij haar relaties met voetballers – ze had in het verleden namelijk ook een relatie met Feyenoord-doelman Justin Bijlow. Zelf was ze ook al een groot succes op social media met maar liefst 15,4 duizend volgers op Instagram en ook in de modellenwereld was ze succesvol. Ze stond in 2019 op plaats 332 van de FHM500. Wat er vooral terug te zien is op haar Instagram is dat ze zich niet schaamt voor haar afgetrainde figuur en indrukwekkende looks.

Wij selecteerden een paar foto’s van de Instagram van Eva Strijers. Bekijk ze hieronder:

Ook zijn broer heeft gescoord in de liefde. Lees hier over de vriendin van Jurriën Timber.