Het leven en de carrière van Miljuschka Witzenhausen

Juli is niet alleen de maand van zonneschijn en ijsjes, maar het is ook de maand waarin de fantastische Miljuschka Lola Witzenhausen ter wereld kwam, op 10 juli 1985 om precies te zijn. Deze Nederlandse schone heeft sindsdien de harten van velen veroverd en een indrukwekkende carrière opgebouwd in de entertainmentwereld.

Maar laten we teruggaan naar het begin. Miljuschka werd geboren in Amsterdam, in een familie met een behoorlijk interessante achtergrond. Haar moeder is de bekende advocate Astrid Holleeder, en haar vader, Jaap Witzenhausen, heeft een boeiende geschiedenis als bedrijfsleider van een bordeel en later als kunsthandelaar.

Na haar gymnasiumdiploma behaalde Miljuschka twee jaar rechten, maar ze ontdekte al snel dat haar ware roeping elders lag. Dankzij haar werk bij een modellenbureau, belandde ze uiteindelijk bij TMF, waar ze vanaf 2005 furore maakte.

Van TMF tot RTL, Miljuschka heeft haar stempel gedrukt op de Nederlandse televisiewereld. Ze heeft shows gepresenteerd, awards uitgereikt, geacteerd in soaps en zelfs gedanst in Dance Dance Dance. En laten we haar niet vergeten als voedingsdeskundige en televisiekok.

Met haar enthousiasme, humor en passie voor lekker eten, heeft Miljuschka zich een plekje veroverd in de harten van Nederlanders. Of ze nu gezondheidsadvies deelt in RTL Boulevard, smakelijke gerechten bereidt in Miljuschka Kookt, gewaagde foto’s deelt op Instagram (zo ging Miljuschka uit de kleren voor Pasen), Miljuschka is overal waar actie is.

Miljuschka promoot haar magazine in evakostuum

De ruim 963 duizend volgers van Miljuschka Witzenhausen konden hun geluk niet op toen ze door hun feed scrolden: Miljuschka Witzenhausen postte namelijk een foto in haar geboortekostuum, ter gelegenheid van een speciale actie. “Oehlala, ik heb een hele leuke actie voor je”, zo schrijft de mediapersoonlijkheid bij de gewaagde foto. “Sluit je nu een abonnement af op Miljuschka Magazine, dan krijg je mijn kookboek Makkelijk met Miljuschka t.w.v. €32,50 cadeau! Dat zijn maar liefst 250 recepten, dat wil je toch?!⁠”

Wij hebben zo’n vermoeden dat het aantal verkochte abonnementen in rap tempo is gestegen na het posten van deze pikante foto. Wat jij?

Bekijk de gewaagde foto van Miljuschka Witzenhausen hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)