De carrière van Miljuschka Witzenhausen

Als je een beetje televisie kijkt, herken je deze prachtige dame natuurlijk gelijk. Miljuschka Witzenhausen is een van de bekendste vrouwelijke televisiekoks van Nederland. Niet alleen had zij haar eigen kookprogramma’s op 24Kitchen, maar ook komt ze veel langs in programma’s zoals RTLBoulevard, Obese en in Snackmasters. 

Alsof ze al niet druk genoeg is, heeft ze ook nog kookboeken uitgegeven en schrijft zij recepten en artikelen voor op haar eigen website. Een bezige bij dus, en dan is ze daarnaast ook nog een moeder van twee kinderen. Ze is niet voor niks verkozen tot de meest sexy moeder van het jaar terug in 2017. Crazy!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Een Instagram waar je heet en hongerig van wordt

Natuurlijk plaatst een kok niet alleen maar leuke selfies op haar Instagram-account. Als we even snel naar haar profiel kijken staat deze vol met foto’s waar je ontzettend trek van krijgt. Verder plaatst onze keukenprinses ook regelmatig spicy foto’s waarin zij haar te zien is in prachtige lingeriesetjes. Vorig jaar met kerst liet zij onder andere haar kerstballen zien als promotie voor haar magazine.

Vandaag mogen wij genieten van Miljuschka die als een cadeautje op Instagram haar prachtige curves plaatst. In samenwerking met de Livera plaatste ze een foto reeks op haar Instagram. Hierin is ze schitterend en stralend te zien in diverse setjes. Alsof zij niet al het grootste cadeau van allemaal was, kreeg ook Miljuschka een grote groene strik op haar hoofd.Hieronder de prachtige foto’s van Miljuschka Witzenhausen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)