Michael B. Jordan is een acteur van wereldklasse

De 33-jarige Michael B. Jordan is onder de meeste van ons wel bekend. Hij was vaak te zien als acteur in heel veel goede films en behaalde daarmee regelmatig mooie resultaten. Zo won hij verschillende keren grote prijzen én werd hij uitgeroepen tot één van de 100 mensen die de meeste invloed uitoefenen ter wereld.

Daarnaast staat hij op #15 in de lijst met beste acteurs van deze eeuw. Dat deze man het allemaal goed voor elkaar heeft, wordt al helemaal bevestigd door de relatie die hij nu heeft. Het is de ex van Memphis Depay: Lori Harvey.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lori Harvey (@loriharvey)

Michael B. Jordan en Lori Harvey hebben een relatie

Er werd al maanden gespeculeerd dat de twee aan het daten waren, maar tot op de dag van vandaag werd er niets bevestigd. Steeds hielden ze de media ver bij hen vandaan en zochten ze uit wat het precies was tussen de twee. Maar nu is het toch eindelijk naar buiten gebracht: de twee hebben een relatie. Dat is niet alleen bevestigd door de twee, het is ook verzegeld door een prachtige foto op social media. En dat het een knap stel is, mag wel gezegd worden.

Sinds de herfst van 2020 zouden ze al samen zijn. Waarom ze het zolang achter hebben gehouden voor het publiek, is niet helemaal duidelijk. Overigens is Lori Harvey geen onbekende voor de meeste. Ze had namelijk vanaf 2016 een relatie met Memphis Depay. In 2017 zouden ze gaan trouwen, maar dat is nooit écht gebeurd. Of Jordan roet in het eten heeft gegooid, weten we niet. Wel weten we dat ze vrij vaag deden over waarom ze uit elkaar zijn gegaan. Check hieronder nog wat foto’s van de knappe Lori Harvey:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lori Harvey (@loriharvey)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lori Harvey (@loriharvey)