DJ La Fuente

De Nederlander Job Smeltzer alias Dj La Fuente heeft al heel wat feestjes tot een knalfuif weten te maken. Met zijn sets weet hij keer op keer de beste dance tracks aan het publiek te geven. Maar La Fuente is de laatste tijd vaker in het nieuws over zijn nieuwe aankopen en dure auto’s dan over zijn Dj carrière. Dat is ook niet gek, want deze man heeft écht een prachtige garage met ontzettend veel dikke bolides. Hij gaat er één verkopen en de gelukkige gaat in de meest dikke Porsche ooit rijden.

la-fuente-3

la-fuente-porsche

Dj La Fuente zet Porsche te koop

Het de hoogste tijd om uniek te zijn met een dikke upgrade. Dat kan met de bolide die La Fuente te koop heeft gezet. Hij verkoopt namelijk zijn geliefde Porsche TechArt 911. Het is een 911, maar dan heel bijzonder. Hij is namelijk getuned door het bedrijf TechArt, dat zich al jaren bezighoudt met het tunen van de meest dikke wagens ooit. De Duitse tuner heeft van deze 911 een nog dikkere bak weten te maken. De auto heeft namelijk een flinke power: 510 pk. Daarnaast gaat hij van 0 naar 100 in een kleine 3,2 seconden én heeft hij een topsnelheid van 314 km/u.

Daarnaast heeft de tuner nog meer uit de auto weten te halen met TechArt Daytona II-velgen. Aan de voorzijde 20″ en achter 21″. Deze velgen maken de auto nog mooier, stijlvoller en sportiever. En dat is bij een 911 vrij lastig, maar het is de vrienden van TechArt tóch gelukt.

la-fuente-5 stuur la-fuente-4

De prijs van de Porsche van La Fuente

Natuurlijk gaat de auto niet voor een habbekrats weg. La Fuente heeft de auto namelijk zelf laten tunen bij de Duitse tuners en dat was niet goedkoop. La Fuente wil voor de auto nog 215.000 euro. Best veel voor een wagen, maar dan heb je wel een van de meest brute Porsches in Nederland.