Micheal B. Jordan als Adonis Creed in de nieuwe film

Creed is de filmreeks waarin wij de bokser Adonis Creed volgen, die te maken krijgt met verschillende uitdagingen binnen en buiten de ring. Na getraind te worden door de enige echte Rocky Balboa, moet hij laten zien of hij zijn potentie als bokser waar kan maken. Wij hebben erg genoten van de twee eerste films en we mogen de andere fans blij maken met goed nieuws: Creed 3 met Michael B. Jordan zal volgend jaar te zien zijn.

Michael B. Jordan gaat met Creed 3 zijn regiedebuut maken

Michael B. Jordan, die je ook van films als Black Panther of Just Mercy kan kennen, heeft aangegeven niet alleen opnieuw de hoofdrol van Adonis Creed op te pakken. Hij gaat de film ook regisseren. Aangezien hij dit nooit eerder heeft gedaan, gaat dat een enorme uitdaging voor hem worden.

creed 3 releasedatum

Wij hebben hier echter wel vertrouwen in. De acteur is iemand met enorm veel ervaring en hij heeft met veel grote namen mogen werken. Zo speelt hij met Denzel Washington in de nog te verschijnen film Journal of Jordan. Daarnaast heeft hij ook veel kunnen leren van de regisseur Ryan Coogler. Hij werkte al samen met deze regisseur tijdens het maken van het eerste deel van Creed en tijdens de productie van Black Panther. Daarnaast zal hij bij het maken van Creed 3 vast wat hulp van hem kunnen krijgen.

De releasedatum van Creed 3

De vorige films werden erg goed ontvangen. Dit kon je ook zien aan de scores op IMDb. Wij hebben er vertrouwen in dat Creed 3 net zo’n topper gaat worden als de voorgaande delen en kijken nu al uit naar volgend jaar. In Amerika moet de film op 23 november 2022 verschijnen. Of dit ook de Nederlandse releasedatum is, is nog niet bekend gemaakt.