Rocky-acteur Dolph Lundgren is verloofd

Je zou de Zweedse acteur Dolph Lundgren kunnen kennen uit films als; Rocky IV, The Expendables, Aquaman en Creed II. Een succesvolle reeks aan acteerwerk. Maar dat is niet het enige waar de Zweed succes mee behaalt. Ook op het liefdesvlak heeft hij het – weer – goed voor elkaar. Hij heeft een huwelijk achter de rug met Anette, waar hij zeventien jaar mee samen was. Dat liep op z’n einde in 2011, dus de Rocky-acteur is al een geruime tijd vrijgezel. Genoeg tijd om na te denken wat hij echt wil. Hij heeft het ietsjes jonger opgezocht en stapt nu in het huwelijksbootje met Emma. Emma is een personal trainer van 24 uit buurland Noorwegen. Een leeftijdsverschil van 38 jaar. Ach, waarom ook niet.

Volgens geruchten zijn ze al een aantal maanden aan het daten, maar de actieheld ging vorige week in Stockholm op z’n knieën. Op Instagram deelde hij dolgelukkig een foto van hen tweeën met een bijschrift dat luidt: “Er gebeurt iets heel bijzonder, hier in Zweden.”

Sylvester Stallone is een goede vriend

Zijn collega Sylvester Stallone was er rap bij om Lundgren en zijn verloofde geluk te wensen: “Gefeliciteerd, mijn goede vriend. Je bent de beste. Sly.” De twee hebben een verleden uit Rocky IV . Lundgren vertolkte de rol van Ivan Drago, de aartsvijand van Rocky Balboa. De reacties op de post verder zijn veelal sarcastische en leggen een link tussen zijn dochter en zin aanstaande vrouw. Die toevallige ook precies even oud zijn.

Meer moois in de familie Lundgren

Emma is niet de enige prachtige vrouw in zijn leven. Hij heeft ook een bloedmooie dochter uit zijn vorige relatie. Ida Lundgren laat zien dat het stereotype dat Zweedse vrouwen beeldschoon zijn meer dan waar is. Ze doet de naam van de familie qua uiterlijk zeker eer aan. Ida is net als haar aanstormende stiefmoeder 24 jaar oud. Wat zou zij hier van vinden?

View this post on Instagram

♉️

A post shared by Ida Lundgren (@idaslundgren) on

View this post on Instagram

#tb missing some salt, sea and sun ❤️ #miami🌴

A post shared by Ida Lundgren (@idaslundgren) on