Een Bottle Service t.w.v 300.000 dollar

Over de prijzen van Formule 1-tickets is er heel veel ophef. Dat komt vanwege de belachelijke prijzen en accommodatiekosten voor het Formule 1-weekend in Las Vegas. Een club in Miami doet daar nog eens een groot schepje bovenop. Ze rekenen namelijk maar liefst 300.000 euro voor ‘Bottle Service’ en wat eten tijdens het F1 Grand Prix weekend in Miami.

 

Wat krijg je precies voor dit bedrag?

De verantwoordelijke voor deze bizarre actie is de E11even nachtclub in Miami. Een prijs als deze hebben we nooit eerder eerder gezien bij een Formule 1-event. En wat krijg je nou voor deze prijs? Je hebt het hele weekend exclusief toegang tot een van de meest prestigieuze clubs van Miami, met optredens van DJ Snake, Rick Ross, deadmau5 en Tiesto. De pakketten starten vanaf 5.000 dollar en lopen op tot 300.000 dollar. Hiervoor krijg je toegang tot de beste plekken van de club.

Het was te verwachten dat de tweede Grand Prix in Miami ooit erg prijzig zou worden, maar de meeste F1-fans zullen evenementen als deze nooit kunnen ervaren. En ook de waarde die je terugkrijgt voor dit bedrag is volgens Formule 1-fans op social media belachelijk. Zo reageert iemand: ”Ik kijk wel vanuit huis als het zo moet” en een ander persoon met ”Belachelijke bedragen, dit kan echt niet”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door E11EVEN MIAMI (@11miami)

Formule 1-fans zijn teleurgesteld over ticketprijzen

Het F1-weekend lijkt wel exclusief voor mensen te zijn die wel een aardig bedrag kwijt kunnen. Zo biedt een ticketmarktplaats meet and greet pakketten met F1-coureurs in combinatie met circuit tours voor een prijs van maar liefst 16.000 dollar. Er is dan ook veel ophef vanuit de fans, mede door de prijsstijging in tickets. Zo kosten tickets momenteel tussen de 1500 en 5000 euro voor de Grand Prix in Miami.