De Nederlandse zangeres heeft een zware periode

Nederlands zangtalent Trijntje Oosterhuis heeft sinds kort haar dubbele appartement in Amsterdam Oud-Zuid te huur gezet. De reden van deze beslissing weten we niet precies. Wat we wel weten, is dat Trijntje door een moeilijke tijd gaat op dit moment. Haar vader, Huub Oosterhuis, is afgelopen 9 april namelijk overleden. Huub heeft vroeger veel gedichten en liederen geschreven dat het denkbeeld over liturgie en het kerkelijke leven in Nederland volledig heeft aangepast. Zaterdag 15 april heeft iedereen afscheid kunnen nemen van Huub, waaronder natuurlijk ook Trijntje.

Trijntje Oosterhuis verhuurt haar appartement in Amsterdam

Het appartement van Trijntje Oosterhuis verhuurt ze voor €3.750,- per maand. Dat is al redelijk hoog bedrag, maar daar blijft het niet bij. De huurders moeten namelijk ook nog een eenmalige waarborgsom betalen van €7500,-. Dit komt omdat Trijntje haar appartement verhuurt inclusief alle meubilair. Je komt dus niet alleen in het appartement van Trijntje te wonen, maar eigenlijk gewoon in haar ‘thuis’. De prijzen zijn dan misschien erg hoog, maar daarvoor krijg je dan ook wel een woonoppervlakte van 200 vierkante meter.

Wanneer je het appartement van Trijntje huurt, krijg je er een enorm appartement voor terug. Naast de enorme woonkamer, kleine maar luxe keuken en een balkon met prachtig uitzicht, is er nog een hele verdieping. Op deze verdieping bevinden zich nog vier ruimtes. Deze bestaan uit twee slaap- en twee badkamers. Een leuk extraatje aan dit appartement is ook dat er een redelijk ruime sauna in het appartement zit. Heb je dus zin om na een lange dag even uit te stomen en daarna in luxe te relaxen? Dan is dit appartement perfect voor jou. Zie hieronder de foto’s of kijk op BekendeBuren.

Jij kan nu wonen in het dubbele appartement van Trijntje Oosterhuis

Jij kan nu wonen in het dubbele appartement van Trijntje Oosterhuis