1.  De sportschool

Natuurlijk is het niet de main reason waarom jij naar een sportschool gaat, maar het is wel een top plek om nieuwe vrouwen te ontmoeten. Veel vrouwen brengen namelijk hun vrije tijd door in de sportschool. Het is een plek waar zij hun zelfvertrouwen opbouwen en waar zij zelf ook eventueel naar mogelijke relaties kijken, naast het werken aan hunzelf. Let de volgende keer maar eens goed als je gaat trainen. Er gaat genoeg om in hun hoofd, ze denken misschien wel hetzelfde als dat jij denkt, maar hebben die stap nog niet gezet om jou aan te spreken. Niet geschoten is altijd mis, mocht je nou dezelfde leuke dame blijven zien, vraag haar eens uit. Of ze out of your league is, moet je zelf maar achter zien te komen.

 

2. Drukke plekken

Heel cliché, maar overweeg eens om wat vaker de deur uit te gaan. Dan raden we aan om naar plekken te gaan waar mensen komen voor a good time. Wanneer je een leuke dame tegenkomt in een gezellige bar of tijdens een leuk festival, dan is de kans groot dat iemand wel openstaat voor een praatje. Je merkt meteen of er een klik is en het euforische gevoel van de plek heeft ook een positieve invloed.

beste plekken nieuwe vrouwen ontmoeten

3. Op kantoor

Natuurlijk zaten de meesten van ons de voorgaande jaren veel thuis, maar langzaam gaat iedereen weer terug naar het kantoor. Misschien wel wat nieuwe gezichten hier en daar, genoeg keuze. Die leuke dame van de marketing afdeling, vraag haar gewoon eens mee voor lunch buiten de kantoormuren en vergeet dan natuurlijk niet een leuk terras te kiezen.

Let natuurlijk wel op met dat je niet gelijk achter een van je collega’s op dezelfde afdeling aangaat. Dat kan namelijk heel ongemakkelijk aflopen als het niet werk en je blijft elkaar elke werkdag zien. Verder is het een top plek om vrouwen te ontmoeten en misschien hebben jouw vrouwelijk collega’s nog wel leuke dames in hun vriendinnengroep.