Een torenwoning in Den Bosch staat nu te koop

Deze torenwoning op Zwaenenstede 23 (Den Bosch) is gelegen aan een waterpartij en golfbaan. De woning staat nu te koop voor 750.000 euro op Funda en biedt een woonoppervlakte van 72 vierkante meter. Het huis beschikt over vier slaapkamers en één badkamer, verdeeld over zes woonlagen. Tot slot heb je ook nog eens een prachtig uitzicht op landgoed de Haverleij. Wat wil je nog meer?

 

De informatie van de Funda-advertentie

De entree/hal biedt toegang tot de fijne werkkamer. Op de begane grond bevindt zich ook het gastentoilet, garage en de meterkast. Door de hoeveelheid aan glaspartijen heeft de woning een ruimtelijk gevoel en heb je tegelijkertijd ook nog eens een schitterend uitzicht op de golfbaan. Buiten bevindt zich de berging, waar je bijvoorbeeld fietsen kunt opbergen. In de berging tref je de ontkalkingsinstallatie aan, die de waterhardheid voor de hele woning reguleert.

Op de eerste verdieping bevindt zich de halfronde woonkamer van maar liefst 55 vierkante meter met negen raampartijen. De woonkamer heeft een luxe uitstraling door de lichte natuurstenen vloer, ledwandverlichting, de video-intercominstallatie en de halogeen spots op het plafond.

torenwoning te koop funda speciaal den bosch

Als je doorloopt naar de tweede verdieping kom je het luxe toilet en de moderne woon-eetkeuken tegen. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur en een groot kookeiland. Via de keuken heb je ook toegang tot het brede balkon waar je zomers heerlijk kan genieten van de zon. Net zoals op de eerste verdieping, is hier ook sprake van een video-intercominstallatie.

Op de derde verdieping bevindt zich een garderoberuimte, grote slaapkamer en de schitterende badkamer met inloopdouche, jacuzzi, wastafel, designradiator en zwevend toilet. Als je doorloopt naar boven bereik je de verdieping met twee slaapkamers en walk in closet. Toch geen behoefte aan nog een garderobekamer? Je zou de kamer dan altijd nog om kunnen bouwen tot een badkamer.Eenmaal aangekomen bij de topfloor kom je de laatste slaapkamer tegen met bergvliering en een open zolderruimte.

Bekijk hieronder de foto’s van de prachtige torenwoning in Den Bosch:

woonkamer torenwoning

badkamer torenwoning

terras torenwoning