Mia Malkova is de volwassen filmindustrie

Mia Malkova neemt al jarenlang verschillende rollen aan in ‘volwassen films’. Je kunt je voorstellen dat ze al veel dingen gedaan en gezien heeft. Maar ondertussen is ze ook erg populair op social media. Ze heeft meer dan 10.5 miljoen volgers, deze bestaan uit fans en volgers die haar werk al jarenlang volgen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mia Malkova (@mia_malkova)

De actrice was te gast in de Stiff Socks Podcast om te praten over haar werk. Hier vertelde ze over de vele verzoekjes die ze heeft gekregen en de gekke dingen die ze door de jaren heen heeft meegemaakt. Toch is er één specifiek verzoekje die haar altijd is bijgebleven. Ze vertelt over het verzoek dat ze kreeg van een fan in de podcast.

De man was volgens Mia erg interessant. Hij kon niet hard worden zonder dat ze hem een trap in zijn geslachtsdeel zou geven. Je kunt je voorstellen dat zoiets ontzettend veel pijn doet, maar deze man vond een écht harde trap erg opwindend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mia Malkova (@mia_malkova)

Mia vond het nogal ongemakkelijk om hem een trap te verkopen, ze had erg hoge hakken aan dus ze bleef in het begin erg aardig voor hem. Maar naarmate het moment vorderde, wilde ze hem eigenlijk helemaal geen pijn doen. Maar ze kwam tot de conclusie dat hij echt graag wilde dat ze hem een trap verkocht. Ze gaf hem een keiharde trap en dit zorgde ervoor dat hij opgewonden raakte.

Ondanks dat Mia nog nooit zoiets had gedaan, vertelde de desbetreffende man dat het leek alsof ze dit vaker had gedaan. Mia trapte zo hard als ze kon, maar toch is het niet haar favoriete ding om te doen. Ze vind het niet fijn om iemand opzettelijk pijn te doen, maar hij wilde het echt heel graag. Uiteindelijk bleek ze de beste te zijn die hij ooit had gehad, die kan ze weer in haar broekzak steken.

Bekijk de aflevering hieronder:

 

Benieuwd wat deze actrices verdienen door in ‘volwassen films’ te spelen? Dit is het vermogen van Nicole Aniston.