Het vermogen van Nicole Anoston

Wat het aantal fans op haar social media betreft, staat de teller op bijna 3 miljoen. Dat is inderdaad een behoorlijk aantal als je het vergelijkt met de Nederlandse beroemdheden. Nu is niet elke beroemdheid een regelrechte hit op social media, maar in het geval van Nicole Aniston is het niet geheel onbelangrijk. Haar zijn namelijk voor een groot deel verantwoordelijk voor het vermogen van de voormalige Penthouse Pet. De schattingen lopen overigens uiteen van een voorzichtige 13.29 miljoen dollar tot een formidabele 21.27 miljoen dollar. Een ding is dus wel zeker: de dame zit er warmpjes bij.

Dat ze zo lekker verdient heeft natuurlijk alles te maken met haar acteertalent. Nu zul je haar niet snel zien opduiken in de verschillende Netflix-series en ook op Disney+ hoef je er niet naar te zoeken. Haar acteertalent komt meer tot uiting in het erotische marktsegment. Het is feitelijk de enige sector waarin de vrouwen nog altijd de grootverdieners zijn en je als man blij mag zijn met een wat meer beperkte onkostenvergoeding. Voor Aniston betekent dat dus een leuk basisinkomen, maar het echte geld harkt ze binnen via haar social media.

Ze verdient vooral haar geld met Instagram

Dat ze geld als water verdient, is wel duidelijk met zoveel volgers. In tegenstelling tot YouTube betaalt Instagram influencers niet op basis van het aantal views. Heb je echter veel fans, dan kun je wel een leuk bedrag vragen per tweet waarin je het een of ander promoot. In dat geval draait alles om de betrokkenheid. Zo haalt Aniston een score van 0,0392%. Dat lijkt bar weinig, maar zet dat even af tegen het aantal volgers en je weet als adverteerder exact wat je kan verwachten.

Social media accounts als dat van Aniston kunnen door hun grote fanbase bedragen vragen die variëren van 2 tot 3.5 dollar per duizend fans. In sommige gevallen kan het zelfs meer zijn. In het geval van Aniston liggen de bedragen per bericht dus al snel op een bedrag wat varieert, maar reken op een bedrag van minimaal 7.280 dollar en maximaal 14.570 dollar. Met een beetje rekenwerk kom je dus op een jaaromzet van 5.32 miljoen op basis van slechts 1 gesponsorde post per dag. Best lekker cashen dus.

Uiteraard is dat een fors bedrag, maar de meeste influencers beperken zich niet tot het verdienen via social media. Zo heeft menig influencer nog een gewone baan, een eigen onderneming of laat men zich inhuren als dagvoorzitter, public speaker of een andere functie. Op basis daarvan zal het jaarlijkse inkomen van Nicole Aniston behoorlijk hoog zijn en waarschijnlijk een stuk hoger dat het geschatte bedrag van 13.29 miljoen dollar.

Dat je aardig wat kan verdienen in erotische films, dat mag duidelijk zijn. Lees ook wat je gemiddeld per opname verdient als pornoacteur.