Merel Westrik op TV

Vanaf 2014 tot 2019 heb je Merel bij RTL Nieuws zien presenteren. Op 3 september 2019 was haar laatste uitzending voor het nieuwsprogramma. Ze stopte overigens niet, maar ging verder met het programma Ladies Night op Net5. Jammer genoeg was dit niet zo’n groot succes en toen kwam de pandemie er ook nog eens tussen. In augustus 2020 is er toen ook duidelijk gemaakt dat het programma niet meer terug zou komen op de televisie. Tussendoor heb je Merel wel nog op de televisie gezien. Zo deed ze in 2019 bijvoorbeeld mee aan Wie Is De Mol? en aan Weet Ik Veel (waar ze trouwens won). Ook ken je misschien haar zus Kirsten Westrik, de presentatrice bij 112 Vandaag.

 

Merel heeft al sinds 2019 een relatie met Pepijn Crone. Pepijn heeft uit een vorige relatie al een dochter en een zoon. Op 30 april 2021 zette Merel hun dochtertje Billie Mae Crone op de wereld.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Merel Westrik (@merelwestrik)

De presentatrice koopt een vervallen woning in Amsterdam

Nu, twee jaar later, vond Merel Westrik het waarschijnlijk tijd voor een nieuw huis. Ze heeft dan ook samen met haar vriend een vervallen huis gekocht in Amsterdam. Het huis ligt vast aan het water en kan je ook alleen bereiken via een eigen brug. Het huis is enorm en de binnenkant ziet er nu nog als een zooi uit. Doordat de vraagprijs van het huis eigenlijk 950.000 euro was en ze het gekocht hebben voor 900.000, laat het zien dat Merel wel kan onderhandelen. Met de hypotheek die ze er op hebben gevestigd van 1.150.000 euro kunnen ze het huis goed onder handen nemen. tBen je nu benieuwd naar meer foto’s van het nieuwe huis van Merel Westrik? Check de foto’s hieronder of kijk op BekendeBuren.

woning van merel westrik gekocht amsterdam funda

Merel Westrik koopt 'bouwval' voor bijna één miljoen euro (1)