Kirsten treedt in de voetsporen van haar zus

De 36-jarige Kirsten Westrik is klaar het hart van menig Nederlands televisiekijker te veroveren. De brunette treedt in de voetsporen van haar oudere zus Merel Westrik, die je onder andere zou kunnen kennen van RTL-nieuws, Ladies Night en Amsterdam Wildlife. Kirsten zal het nieuwe gezicht worden van RTL 5 en presenteert over enige tijd het programma 112 Vandaag. In het programma mogen we iedere werkdag van de brunette genieten, waarin ze de vreemdste en meest opmerkelijke melding van de dag met de kijker presenteert. Het programma is binnenkort te zien en zal gepresenteerd worden met onder andere televisiepersoonlijkheid en politiefunctionaris Ellie Lust, Gallyon van Vessem en Pim Sedee.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kirsten Westrik (@kirstenwestrik)

Hoewel het 36-jarige talent nog redelijk onbekend is in de televisiewereld, zijn de verwachten hoog. Kirsten Westrik heeft haar gezicht weleens laten zien als nieuwslezeres bij de zender AT5. Ook als politiewoordvoerder heeft de Nederlandse televisiekijker kennis kunnen maken met Westrik. Wij verwachten na haar deelname aan het 112 vandaag programma dat de kansen voor de vrolijke Nederlandse presentatrice komen aanwaaien en ze een grote aanwinst zal zijn voor RTL.

Kirsten Westrik op Instagram

Niet alleen op de Nederlandse televisie zal Kirsten haar gezicht laten zien. De brunette is actief op social media en verblijdt hier haar volgers met een hoop foto’s. Wij kwamen Westrik onlangs voorbij op Instagram en raden je aan haar zeker even te volgen. Met ruim tweeduizend duizend volgers groeit haar social media account harder en harder en haalt ze met haar spontane uitstraling en brede glimlach het zonnetje bij ons in huis. Van themafeesten tot aan geluksmomenten als full-time moeder, Kirsten Westrik deelt het allemaal.

Wil jij meer zien van dit aanstormende supertalent? Geniet dan nog even verder met onze favoriete beelden van Kirsten op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kirsten Westrik (@kirstenwestrik)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kirsten Westrik (@kirstenwestrik)