Muziek in de slaapkamer

De meeste mensen genieten van hun avontuur tussen de lakens in stilte. Naja, stilte kun je het ook niet noemen (hopelijk), maar het is tenminste zonder muziek. Toch blijkt muziek jullie halfuurtje (of 30 seconden) onder de lakens een flinke boost te geven. Dit maakt het namelijk net wat spannender en intiemer in de slaapkamer. Er zijn zelfs wereldwijd playlists gemaakt die bedoeld zijn als sfeermaker tijdens de daad. Het blijkt dus toch best wel populair te zijn om wat muziek op de achtergrond te hebben.

 

Populairste muziek voor tijdens de daad

Er zijn heel veel verschillende nummers die gedraaid kunnen worden tijdens zo’n ‘moment’, maar toch is The Weeknd wel een favoriet van de meeste mensen. Dit komt omdat je kan horen dat er echte passie zit in zijn nummers, zoals Earned It van het album Fifty Shades of Grey of het nummer Often. De teksten zijn bovendien zeer specifiek, waardoor het mensen nogal kan enthousiasmeren. Nog steeds zijn dit echt niet de enige favorieten. Het nummer All the time van Jeremih is ook zeker niet verkeerd tijdens zo’n ‘avontuurtje’. Dit zijn de drie nummers die het best in de smaak vallen bij de meeste mensen tijdens een intiem moment.

welke muziek in de slaapkamer draaien

Dit is GEEN aanrader

Wat echt geen aanrader is tijdens ‘de daad’, is Nederlandse muziek. Een Nederlands liedje kan heerlijk zijn om op te dansen of luidkeels mee te zingen, maar dit is totaal niet geschikt voor een intiem moment. Niemand wordt vrolijk van Tino Martin op de achtergrond terwijl je met je ‘avontuurtje’ bezig bent. Begrijp ons niet verkeerd, de nummers van Tino Martin zijn heerlijk op een Hollands feestje, maar niet echt geschikt voor tussen de lakens. Word jij wel helemaal wawrm van zo’n Hollands nummertje? Schaam je niet, want een kleine drie procent van de mensen gaf aan dit heerlijk te vinden tijdens een intiem halfuurtje. Een klein percentage, maar je bent dus zeker niet de enige.