De laatste tijd komen er steeds meer verbogen parels tevoorschijn op de website van Marktplaats. Zo vonden we eerder al een felgele Lamborghini Urus Mansory met dik 1001 pk. Deze staat momenteel nog te koop voor €786.940. Geen wagen voor de ‘normale sterveling’ dus. Naast de peperdure auto’s die te koop staan, vind je ook opvallend veel oudere modellen van veelgevraagde auto’s. Zo dus ook de Mercedes G-klasse.

Mercedes G-klasse staat te koop op Marktplaats

De auto is gebouwd terug in 2009 maar verkeert nog in nette staat. De G-Klasse is een echte alleskunner en dat is ook te zien in de afgelopen jaren. De vraag naar de auto is zo groot dat er op een nieuw model maar liefst een levertijd zit van twee jaar. Sick!

Deze Mercedes G-klasse heeft een opvallende uitstraling door zijn “jonge kleur” Palladium zilver. Verder staat de kilometerstand van de auto op ongeveer 250.000 kilometer, wat niet raar is aangezien de auto al iets ouder is. Natuurlijk heeft dit invloed op de vraagprijs van de blokkige bolide.

marktplaats mercedes goedkoop

Verdere specificaties van de auto

De auto heeft 224 pk en heeft een topsnelheid van zo’n 177 kilometer per uur. De Mercedes weegt ongeveer 2345 kilo maar accelereert in 9,1 seconden van de 0 naar 100 kilometer per uur. Verder is het interieur gemaakt van zwart leer en is er genoeg ruimte voor vijf personen in de auto. Voor €41.999 is deze auto voor jou. Dus is dit altijd een droom van je geweest, dan kan dat nu werkelijkheid worden voor een redelijk prijsje.

Geïnteresseerd in deze ruime Mercedes G-klasse, dan kan je hem bezoeken bij Autonique B.V. in Uden. Voor meer informatie kijk op de website van Marktplaats of bekijk onderstaande foto’s:

g wagen te koop mercedes marktplaats

g wagen koop goedkoop marktplaats