De combinatie van persoonlijkheid en uiterijk

Waarom zijn mensen die er goed uitzien vaak klootzakken? Je hebt dit vast weleens meegemaakt tijdens het daten. Het is een eeuwenoude vraag die de YouTubers ASAP Science hebben besloten te ontkrachten in hun video. De resultaten zijn echter niet verrassend. Het is heel simpel: het is jouw schuld.

Theoretisch gezien verdeelt men de ‘dating-pool’ in vier categorieën: ‘Lelijk-gemeen’ – ‘Lelijk-aardig’ – ‘Mooi-gemeen’ – ‘Mooi-aardig’ Echter, is praktisch iedereen onbewust geneigd om deze groepen slechts onder te verdelen in twee groepen, namelijk: ‘Lelijk-gemeen’ & ‘Mooi-aardig”.

Je hebt het waarschijnlijk wel een keer meegemaakt. In de club zag je die hete brunette in die glimmende rode jurk. In jouw ogen was zij de mooiste vrouw die je tot dusver in je leven had gezien. Je was van plan om je “move” te maken, echter liep dat niet zoals je had verwacht. Ze was niet geïnteresseerd in je en gedroeg zich ontzettend neerbuigend.

Dan toch niet

Om je verdriet weg te drinken, bestel je aan de bar een glas likeur 43 on the rocks. Aan de bar raak je aan de praat met een “minder knappe” vrouw. Je beseft al snel dat deze vrouw achteraf gezien vele malen leuker is dan die brunette. Je voelde jezelf tot haar aangetrokken, omdat ze een leuk karakter heeft. Opeens is er goed uitzien niet meer het hoogst haalbare.

Mensen worden vaak beoordeeld op hun uiterlijk. Maar ze zeggen niet voor niets: beoordeel een boek niet enkel op de kaft.

Benieuwd wat voor vrouwen het belangrijkste is? Dit zijn de belangrijkste kwaliteiten van de man.