Wees gepassioneerd en avontuurlijk

Verwar avontuurlijk hier niet met een man die het liefst al zijn vrije tijd besteedt aan uit en vliegtuig springen of andere levensgevaarlijke dingen. Vrouwen bedoelen met avontuurlijk een open-minded man die graag dingen onderneemt en ontdekt. Een man waarmee ze samen op avontuur kunnen gaan. Zo blijft een relatie spannend en kan je nieuwe dingen ontdekken met elkaar.

 

Een man met inhoud

Vrouwen zoeken een man die geïnteresseerd en interessant is. Ze willen geen betweter bij wie ze constant op hun woorden moeten letten, omdat er een wandelende encyclopedie naast ze loopt. Hoe veel je ook over een onderwerp weet, praat niet op een neerbuigende manier, maar praat als gelijke en stel aandachtige vragen.

Kwaliteiten MAN MAN

Geduld en respect gaan een heel eind

Geduld is in de ogen van velen een kwaliteit die je wel of niet hebt. Echter zoeken vrouwen dit toch echt in een man. Het leunt op twee belangrijke aspecten: volwassenheid en empathie. Wachten hoort er nu eenmaal bij en met je vingers knippen of boos worden is een teken van onbegrip richting de mensen die hun werk doen. Accepteer dat het erbij hoort en behandel de mensen die je helpen met respect.

Eerlijkheid en betrouwbaarheid op elk gebied

Dit komt misschien als een verassing, maar vrouwen hechten veel waarde aan een eerlijke en oprechte man. Dit draait niet alleen om trouw zijn in een relatie. Alhoewel dit wel op #1 staat, vinden vrouwen het belangrijk dat je eerlijk en open bent over alles wat je doet. Dit betekent niet dat jullie je agenda’s moeten delen en synchroniseren, maar je moet ook zeker niet gaan liegen over waar je bent en wat je aan het doen bent.

Sta sterk in je schoenen

Je hoeft niet die arrogante man te zijn die zichzelf beter vindt dan anderen. Wees blij met wie je bent en de dingen die je doet. Je moet tegen een stootje kunnen en gepassioneerd zijn over alles in jouw leven. Hoe moet een ander je namelijk leuk vinden als jij jezelf niet eens leuk vind.

Kwaliteiten MAN MAN

Zorg voor gedeelde passies, maar heb ook een eigen leven

Jullie hoeven niet alles samen te doen en alles wat de ander leuk vindt ook leuk vinden. Wel is een zelfde kijk op basisprincipes en meningen fijn. Over de kleinste dingen discussiëren is voor beide niet leuk en zal jullie op de lange termijn opbreken. Je moet samen dingen kunnen doen die jullie allebei leuk vinden, maar ook elkaar de ruimte kunnen en willen geven om iets met vrienden te doen. Des te handiger dus als er dingen zijn die jullie graag samen doen, en als er dingen zijn die jij liever niet doet, maar zij wel.

Ze moet om je kunnen lachen

Makkelijker gezegd dan gedaan, maar o zo belangrijk. Als een vrouw niet om je kan lachen is een relatie gedoemd om te mislukken. Een relatie moet leuk en spannend blijven anders loopt het op een gegeven moment stuk. Probeer het niet te hard, maar lach om haar grappen en let op wat zij grappig vindt. Onthoud dat je niet grappig probeert te zijn voor jezelf, maar voor haar.

Nu je weet wat je wél moet doen, moet je ook in je oren knopen wat je niet moet doen. Lees dus ook over de grootste afknappers op een eerste date.