Wat zijn erge afknappers tijdens een eerste date?

Eerste afspraakjes kunnen geweldig, ongemakkelijk, spannend, en zenuwslopend zijn. Om zich voor te bereiden, plannen mensen de perfecte locatie, lezen ze zich om over hoe ze het gesprek gaande kunnen houden, ga zo maar door. Wat mensen vaak vergeten, is wat ze niet moeten doen. Dus hieronder vind je de grootste afknappers tijdens een eerste date.

 

1. Te laat komen

Als je een goede eerste indruk wil maken is op tijd opdagen een must. Te laat komen laat zien dat je niet zo geïnteresseerd bent en dat je eigen tijd belangrijker is dan die van haar. Een date is iets wat je van tevoren met iemand afspreekt, dus je hebt genoeg tijd om uit te zoeken hoe je moet reizen en hoe laat je weg moet gaan. Er kan onderweg natuurlijk iets vervelends gebeuren, maar over het algemeen is te laat komen not done.

2. Wees niet onbeleefd tegen het personeel

Waar jij je date ook hebt, het ergste wat je kunt doen is een grote klootzak zijn tegenover het personeel. Niet alleen laat je zien dat je geen respect hebt voor andere mensen, het maakt de hele ervaring ongemakkelijk. Als ze niet halverwege de date wegloopt, moet je zeker niet verwachten dat ze nog contact met je opneemt.

dingen niet te doen op je eerste date

3. Veel over je ex praten

Als je het over je ex hebt, laat het je date denken dat jij een veel bagage met je draagt of dat jij je ex nog niet vergeten bent. Je authentieke zelf zijn en eerlijk zijn is belangrijk, maar soms is iets weglaten nog niet zo’n slecht idee. Focus je op het leren kennen van je date, want daarom zit je daar tenslotte. Wees natuurlijk eerlijk wanneer ze er zelf naar vraagt, maar probeer het kort te houden. Verleden relaties kunnen dieper besproken worden als je een diepere relatie met iemand hebt ontwikkeld.

4. Constant op je telefoon zitten

Dit is een logische. Als je met iemand afspreekt, moet je volledige aandacht bij haar liggen. Niet alleen is het gewoon onbeleefd en respectloos tegenover je date, het is ook super vervelend.

rekening splitten op eerste date

5. Dwing geen tweede date af

Tenslotte, dring geen tweede date op als ze er niet enthousiast over lijkt te zijn. Wees een gentleman, heb plezier, geniet van het moment en zorg ervoor dat zij plezier heeft. Geef haar geen ongemakkelijk gevoel door erop aan te dringen dat ze op nog een date moet met je. Als de date zowel voor jou als voor haar plezierig was, zul je het vanzelf weten.

Aan de andere kant kan het zijn dat ze al vrij snel klaar is voor een tweede date. Als dit gebeurt, betekent dit dat ze je gezelschap leuk vindt en dat je de juiste vakjes aankruist. Well done!