Megan Lucky adt biertjes op het grote scherm

Een bekend gezicht bij de US Open, maar niet vanwege haar sterke forehand of keiharde service. Megan Lucky maakt een sport van het achterover drinken van een biertje zodra de camera op aar gericht staat. Het verhaal begon allemaal vorig jaar toen Megan niet één, maar twee keer viraal ging. Elke keer als zij in beeld kwam, dronk ze haar bier binnen de acht seconden leeg. Het welkbekende ‘adtje’. Hiermee had Megan dus een reputatie hoog te houden, ook dus toen ze dit jaar opnieuw op het grote scherm in het Arthur Ashe Stadium te zien was.

De viraal video van Megan Lucky:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door US Open (@usopen)


Ze voldeed aan (en overtrof) iedereens verwachtingen. Niet alleen ging haar beker met bier vlot naar binnen maar ook moest haar vriend er in geen tijd aan geloven. Op Twitter reageerde ze met ‘Ik heb jullie gemist“.

Zelfs de Franse tennisser Benoit Paire reageerde op de video “OK, volgend jaar drinken we er samen één“. Dit is trouwens niet de eest keer dat er iemand viraal gaat voor het drinken van bier bij de US Open. Eerder was ook een man die een biertje uit zijn trofee dronk.

Natuurlijk hebben wij even een kijkje genomen op het Instagram-account van de viraal gaande ‘bierkoningin’. Megan Lucky reist graag rond de wereld en ook zijn er veel foto’s vriend Andrew te vinden (sorry jongens, ze is bezet).

Hieronder vind je wat Instagram-foto’s van Megan Lucky:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan Lucky (@meglucky53)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan Lucky (@meglucky53)