Megan Fox en Machine Gun Kelly

De 35-jarige Megan Fox heeft eerder een relatie gehad met Brian Austin Green. Ze was met hem in totaal negen jaar getrouwd totdat zij vorig jaar november een scheiding aanvroeg. Ze kreeg in totaal drie kinderen met haar ex-man. Megan was in de tijd van de scheiding al samen met haar nieuwe liefde Machine Gun Kelly (MGK) en hij heeft ook een kind uit zijn vorige relatie met Emma Cannon.

Megan en MGK heb al een tijd een relatie met elkaar, ze laten ook maar al te graag blijken dat ze het leuk hebben met elkaar. Zo schreef MGK een heel album voor Megan, hij heeft een tattoo van haar initialen op zijn lichaam en zij heeft zijn bijnaam op die van haar gezet. Ook zou hij een ketting dragen waar haar bloed in zit.

Dat de twee een opvallend koppel zijn, daar zijn wel het allemaal over eens. Dit lieten ze wederom blijken tijdens de MTV VMA’s. Megan Fox liet namelijk erg weinig aan de verbeelding over tijdens haar entree op de rode loper. Ze verscheen in een volledig doorschijnende jurk die gemaakt is door Mugler. De stof is dus doorschijnend en gedetailleerd met zilveren en rode kristallen. Ze moest toch iets aan onze verbeelding overlaten, daarom heeft ze haar intieme zones wel bedekt. MGK verscheen zelf in een rood glinsterend pak, hij liet een stuk meer aan onze verbeelding over dan Megan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)

De vriend van Megan Fox, Machine Gun Kelly, werd dit jaar genomineerd voor ‘Best Alternative’. Dit gebeurde met het liedje ‘My Ex’s Best Friend’, dat hij samen maakte met Blackbear. Zij wonnen de award in deze categorie.

Ruzie tussen Machine Gun Kelly en MMA-vechter Conor McGregor

Een van de opvallende gebeurtenissen die zich heeft afgespeeld tijdens de VMA’s, is de ruzie tussen MGK en Conor McGregor. Er zijn verschillende verhalen. Conor zou namelijk aan MGK om een foto gevraagd hebben, maar hij had hier geen zin in. Deze situatie escaleerde volledig en MGK zou Conor geduwd hebben, hij strompelde achterover en knoeide zijn drankje. Maar er is ook een ander verhaal. Het ‘gevecht’ zou aan het begin van de rode loper begonnen zijn. Conor zou een drankje naar MGK hebben gegooid, hierdoor kwam er beveiliging bij om de twee ‘uit elkaar te houden’. Een andere bron vertelt dat Conor ‘het gevecht’ gestart zou hebben en dat de beveiliging moeite moest doen om hem tegen te houden.

Er zijn veel verschillende versies, maar het echte verhaal blijf voor nu even in het midden. Het is in ieder geval duidelijk dat de twee bijna aan het rollen waren over de rode lopen. Wel zegt de vertegenwoordiger van Conor dat hij alleen maar met echte vechter zou vechten, iets wat Conor zelf ook vertelde in zijn interview met Entertainment Tonight. In dit interview meldde hij ook, dat hij niet weet wie MGK is, maar noemt hem vervolgens wel een ‘vanille boy rapper’.

Meer zien van Megan Fox? Hieronder nog een aantal foto’s van haar Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)