De elektrische onderdeken van de Lidl

Het is nog niet eens winter en er wordt nu al sneeuw verwacht in Nederland. Maar hoe hou je het warm in deze dure tijd? Met de SANITAS elektrische deken van de Lidl kom je, ondanks de energieprijzen, de kou goed en voordelig door.

De deken heeft zes temperatuurstanden en een extra warm gedeelte bij het voeteneinde voor de mensen die altijd last hebben van koude voeten. Daarnaast is hij ook snel opgewarmd en heeft het een veiligheidssysteem zodat je niet per ongeluk iets of iemand verbrandt. Ook kan je hem door een automatische uitschakelmodus instellen zodat hij na één, drie, zes of twaalf uur vanzelf uit gaat. En mocht je geknoeid hebben op de deken, dan is dit ook geen probleem. Je kan hem namelijk gewoon wassen in de wasmachine op 30 ˚C.

SANITAS Elektrische onderdeken van de Lidl

Klik op deze link voor de prijs en meer informatie

Met een formaat van 150 cm x 80 cm en een kabel van 280 cm kan je vrijwel overal lekker liggen onder de warme deken. En doordat hij is gemaakt van een ademend, zachte fleecestof heeft hij een hoog slaapcomfort. Het is daarom ook geen verrassing dat het de best beoordeelde onderdeken is met een score van bijna vijf sterren.

De SANITAS elektrische deken van de Lidl kostte eerst 76,49 euro, maar door een enorme korting van 60% hoef je nu nog maar 29,99 euro te betalen. Als je hem nu bestelt op de website van de Lidl heb je hem binnen drie dagen binnen en zul je het nooit meer koud hebben.