Muzikale omlijsting van je tuinfeest

Stel je het maar voor, de geur van vers gegrild vlees, heerlijke salades en dito drank. Het enige wat dan nog ontbreekt is de muzikale omlijsting. De speaker van de Aldi maakt direct een einde aan dat probleem. Voor nog geen 90 euro haal je een prima feestmaker in huis waar je ook na die tuinfeesten nog van kunt genieten.

party speaker

De speaker verzorgt een lichtshow en het geluid

Het party-soundsystem van Aldi is een meer dan compleet systeem om van elk feest een topevent te maken. Je haalt namelijk niet alleen een geluidsset in huis. Het is meer een entertainment systeem met tal van functies. Zo kun je favoriete songs gewoon vanaf je smartphone streamen via bluetooth, verzorgen de roterende leds en het stroboscoop-effect voor een visueel schouwspel en kun je dankzij de meegeleverde microfoon je eigen karaoke element aan je feest toevoegen.

goedkope party speaker aldi

Leuk voor de buren: X-Bass

Wat betreft het geluidsniveau is er weinig reden tot zorg. De luidsprekers hebben een maximaal vermogen van 220 Watt en de basversterking is dankzij de X-Bass-functie optimaal. Het kan dus handig zijn om je buren even uit te nodigen of op zijn minst te informeren over je geplande feestje. Via de handige display kun je overigens ook gewoon een radiozender selecteren en toevoegen als een van de dertig favoriete kanalen. Kortom, ga je deze zomer echt helemaal los, ga dan even langs de Aldi als je toch boodschappen gaat doen voor je feestje.