FHM 100 Sexiest-verkiezing

FHM heeft de lijst samengesteld. De FHM 100 Sexiest-verkiezing is ontstaan bij de Engelse editie FHM, die de verkiezing in 1995 voor het eerst organiseerde. De Nederlandse editie van FHM heeft de verkiezing in 2019 nieuw leven ingeblazen, als internationale tegenhanger van de FHM500, het magazine met de 500 mooiste vrouwen van Nederland.

 

Dit jaar werd Monica Geuze verkozen als de Mooiste vrouw van Nederland. Benieuwd naar de top 10 van de internationale editie?

Gal Gadot is uitgeroepen tot Meest Sexy Vrouw ter Wereld van 2021

De actrice die bekend staat als Wonder Woman, Gal Gadot, is in 2021 uitgeroepen tot meest sexy vrouw ter wereld. Gal Gadot is een model en actrice uit Israël. Internationaal werd ze bekend als actrice door haar rol als Gisele Yashar in de actiefilms Fast & Furious 4 en de vervolg-films Fast Five en Fast & Furious 6. Ze speelde ook bijrollen in andere films. In 2016 was ze te zien op het witte doek als de superheldin Wonder Woman in de film Batman vs. Superman: Dawn of Justice. De 36-jarige Gadot heeft Margot Robbie opgevolgd, want vorig jaar stond zij op plek nummer 1. Margot Robbie is dit jaar terug te vinden op plaats vier.

Het is de tweede keer dat Gal Gadot deze prijs wint, in 2017 kreeg ze diezelfde titel als eens toebedeeld door de Engelse editie van mannenmagazine FHM. Zie hieronder de top 10 van de Nederlandse stemmers van dit jaar:

1. Gal Gadot

2. Natasha

3. Izabela Ion

4. Margot Robbie

5. Rose Bertram

6. Ana de Armas

7. Hannah Palmer

8. Jasmine Tookes

9. Scarlett Johansson

10. Mila Kunis