De McDonald’s – of in de volksmond ook wel bekend als de Mac, de Gouden Bogen of Maccie – is een van de grootste fastfoodketens ter wereld. Hoe vaak heb jij wel niet met een aangeschoten kop zin gehad in een vette Big Mac of zo’n grote bak met Chicken McNuggets? Wij denken dat bijna iedereen dit wel herkent. Ben jij vaak aan het gamen en wil jij je tijd zo efficiënt mogelijk benutten? Dan is  deze McDonald’s stoel iets voor jou.

 

De speciale gamestoel van de McDonald’s

Natuurlijk worden gamestoelen wel vaker met opvallende extra’s of een bekerhouder geproduceerd. Maar de McDonald’s kwam met de perfecte oplossing voor zowel lekker zitten als jouw eten opbergen; de speciale ‘McCrispy Ultimate Gaming Chair’. De zwart-gele leren stoel is niet alleen voorzien van een houder voor je friet (of patat), maar ook een bekerhouder, een dubbele dipsaushouder en een ‘hotbox’ zodat jouw Double Quater Pounder of Big Tasty warm blijft. En voor de knoeikonten onder ons: er is ook een plek voor waar jij een van je herbruikbare servetten kan ophangen.

McDonalds gamestoel

Is dit nou echt iets wat jij als fanatieke gamer en McDonald’s-fan wil hebben, dan heb je helaas wel pech… Er waren er maar vier gemaakt en drie ervan zijn weggegeven aan influencers. De overige stoel is een prijs in een Britse wedstrijd ter promotie van de nieuwe McCrispy-kipburger en die is afgelopen week weggegeven. Dus met een heel heel klein beetje geluk zie je er ooit een langskomen op Twitch of op eBay. Of misschien kan je overwegen om die Bluetooth gamestoel met audiosysteem van de Lidl te gaan kopen.