Gamestoel met ingebouwde speakers nu verkrijgbaar via Lidl-webshop

De Wohling Gamestoel met ingebouwd audiosysteem is voorzien van een bluetoothconnectie en komt met drie luidsprekers. De stoel is uitgevoerd in drie kleuren: zwart, rood en blauw. Ben jij fan van de eerstgenoemde twee kleuren, dan moeten we je helaas teleurstellen: die zijn uitverkocht. Gelukkig is de blauwe gamingstoel misschien wel de mooiste, dus we mogen niet klagen.

Twee luidsprekers aan iedere kant (2×2 W op hoofdhoogte) en een subwoofer van 4 watt aan de achterzijde. Dat klinkt niet als veel, maar je zit er letterlijk bovenop, en dan is horen én voelen dus. De tweeters en de sub zijn apart afstelbaar qua volume eveneens. Logischerwijs komt deze gamestoel van de Lidl met een adapter die in het stopcontact gaat. 

Gamestoel van Lidl werkt met bluetooth, maar ook via een mini-jack

Zodoende kun je deze gamestoel van de Lidl verbinden met je mobiele telefoon om een apart audiosysteem te creëren naast de game-geluiden vanuit je televisie of hoofdtelefoon. Ook wordt de gamestoel geleverd met een mini-jack audiokabel van 3,5 mm. Je zou op die manier je PS4- of PS5-controller kunnen verbinden en je in-game geluid direct naar deze speakers voeden.

lidl bluetooth gamestoel

Gamestoel

Lidl €179 (vanaf) Shop nu

Robuuste gamestoel in gebruik, de eerste recensies zijn veelbelovend

In het opzicht van stevigheid zit het bij deze gadget meer dan goed. De stoel weegt net geen twintig kilo, lekker robuust dus. Met een maximum draaggewicht van 120 kilo, kun je ervan uitgaan dat die tegen een stootje kan.

De gamestoel is (nog) leverbaar via de webshop van de Lidl en komt met een relatief schappelijke prijs van 149 euro. Met vijf recensies die de stoel vijf sterren geven, is de eerste indruk meer dan behoorlijk over de kwaliteit in ieder geval. 

Klik op deze link om naar de Lidl-website te gaan.