Seizoen 3 van Mayans M.C komt eraan

Mayans M.C is een spin-off van het welbekende Sons of Anarchy en speelt zich twee jaar na de gebeurtenissen in de serie af. Net als in de oorspronkelijke show draait het bij de spin-off om één specifieke motorbende. Hoofd Ezekiel ”EZ” Reyes had een veelbelovende toekomst, maar belandde in de gevangenis nadat hij de moord op zijn moeder zelf probeerde op te lossen. Wanneer hij wordt ontslagen uit de gevangenis, voegt hij zich net als zijn broer bij een motorclub.

Maar wat zijn de echte intenties van EZ? Loopt hij gevaar binnen de club? En welke geheimen hebben de andere personages in de serie? Veel van die vragen werden eerder al beantwoord, maar voor seizoen 3 van Mayans M.C blijven er nog meer dan genoeg vette storylines over.

Verhaal over EZ gaat verder in 10 nieuwe afleveringen

Het is alweer een flinke tijd geleden dat we konden genieten van Mayans M.C. Seizoen 2 van de vette motorbendeshow verscheen namelijk in november 2019. Een nieuw deel werd toen weliswaar aangekondigd, maar liet behoorlijk lang op zich wachten. Nu is het wachten dan eindelijk voorbij. We zijn nog niet klaar met EZ en de andere leden van de club, blijkt uit de trailer van seizoen 3 van Mayans M.C. In tien nieuwe afleveringen komen we erachter hoe het EZ nu vergaat na de heftige gebeurtenissen bij Vatos Malditos en de moord op Dita.

Mayans M.C seizoen 3

Wanneer komt Mayans M.C op Netflix?

De Amerikaanse zender FX vernieuwde de Mayans M.C voor een seizoen 3. Logisch, want de serie kon rekenen op goede recensies en kreeg bijvoorbeeld een 7.5 op IMDb. Dat seizoen zal vanaf 16 maart te zien zijn, maar het blijft nog onduidelijk wanneer we deze precies in Nederland kunnen verwachten op bijvoorbeeld Netflix. Sons of Anarchy werd daar een tijd geleden namelijk ook van verwijderd. Spijtig, want de serie hoorde bij onze top 10 van favoriete Netflix series. Voor nu zullen we het moeten doen met de trailer. Die zie je hieronder.