Martien en Erica Meiland verkopen hun luxe villa

Martien en Erica verkopen hun enorme villa en verhuizen van Noordwijk naar Noordwijkerhout. BekendeBuren meldt dat de twee een Landhuis Duinwijk hebben gekocht, aangezien de andere villa niet zou bevallen. Ze noemden de onlangs gekochte villa zelfs een miskoop. Iets wat Harry Mens, onroerend goed-deskundige, kan beamen: “Het zijn eigenlijk twee appartementen zonder tuin. Ze hadden beter na moeten denken.”

Nu zou ook dochter Maxime Meiland gaan verhuizen. Dit komt niet omdat ze niet meer tevreden zou zijn met de woning. Ze zoekt met haar vriend Leroy een nieuwe woning aangezien er een gezinsuitbreiding aan zit te komen. Ze hebben dus meer ruimte nodig en besloten hun woning in Noordwijk te verkopen. Dit gebeurde veel sneller dan gedacht.

Maxime Meiland verkoopt woning aan zus Montana

Ze woonden slechts een aantal maanden in de woning, sinds maart dit jaar. Desondanks is het alweer tijd voor de volgende stap. Maxime Meiland vertelde BekendeBuren het volgende: ‘voor het huis is al een koper gevonden. Deze zijn momenteel bezig met de financiering’. 

De verkoopprijs is niet bekend, maar zelf kochten ze de woning voor 734.000 euro. De kans is dus aanwezig dat de woning voor zo’n 800.000 euro verkocht is. Maar het meest opvallende van dit verhaal is de volgende bezitter van de woning. Maxime Meiland en Leroy zouden namelijk hun woning verkocht hebben aan Montana, de zus van Maxime. Zij zou al een tijdje op zoek zijn naar een nieuwe woning samen met haar vriend Dirk. Gezien het feit dat ze een winkel in Noordwijk heeft en haar familie daar woonachtig is, is de rekensom snel gemaakt.

Check de website van BekendeBuren voor de nieuwe villa van Maxime en Leroy.