Wie is Maxime Meiland?

Maxime Meiland is geboren op 25 november 1995 in Sassenheim. Maxime is bekend op de Nederlandse tv. Ze is het meest bekend van het programma Chateau Meiland. Hierin zie je Maxime en haar familie terwijl ze in Frankrijk wonen. Het programma was zo goed gegaan dat ze een prijs wonnen, de Gouden Televizier-Ring. Sindsdien is Maxime Meiland niet meer van de buis te slaan. Daarbij staat verhuizen centraal in haar leven. Hoewel de mediapersoonlijkheid eerder dit jaar nog aangaf nooit meer te willen verhuizen, heeft de geboren Sassenheimse aan Shownieuws bevestigd dat er toch weer een verhuizing aan zit te komen. Maxime Meiland zet haar villa in Noordwijk namelijk na acht maanden alweer te koop.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Maxime Meiland zet haar villa na 8 maanden alweer te koop

Maxime Meiland zet haar villa in Noordwijk te koop, terwijl ze deze pas geleden heeft gekocht; acht maanden geleden om precies te zijn. Samen met haar man Leroy Molkenboer kochten ze de villa voor een bedrag van 2.175.000 euro en hebben ze er een hypotheek opgenomen van 2,2 miljoen euro.

De vraagprijs van de villa zal binnenkort worden bekendgemaakt. Voor een flink bedrag krijgt de toekomstige koper een ruime villa met een woonoppervlakte van 327 vierkante meter. Er zijn in totaal negen kamers, inclusief zes slaapkamers en drie badkamers, verdeeld over drie verdiepingen. De keuken is luxueus en uitgerust met alle mogelijke inbouwapparatuur.

maxime huis

Daarnaast is er ook nog een dubbele garage waar twee auto’s geparkeerd kunnen worden. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook nog eens een verwarmd zoutwaterzwembad waar je zo vaak wilt een duik kunt nemen. Hoewel de Meilandjes wellicht alweer aan het kijken zijn naar een nieuwe gezinsvilla, is het nog niet helemaal duidelijk wat Maxime nu precies gaat doen.

maxime woning

Kortom, Maxime Meiland biedt haar prachtige droomvilla te koop aan na slechts acht maanden eigenaarschap. Met een ruim woonoppervlak, luxe voorzieningen en een verwarmd zwembad is deze villa zeker aantrekkelijk voor potentiële kopers die op zoek zijn naar een exclusieve woning.

Meer zien van de villa die Maxime Meiland te koop heeft gezet? Ga dan naar de website Bekende Buren voor meer foto’s.