Monica Geuze heeft grote fanbase

De meeste zullen Monica Geuze inmiddels wel kennen. Ze maakte naam als vlogger en is inmiddels een bekende presentatrice en influencer. Haar openhartige en eerlijke benadering van onderwerpen zoals beauty, lifestyle en moederschap heeft haar een grote schare fans opgeleverd.

Monica heeft zich in de loop der jaren met verschillende dingen beziggehouden, zo heeft ze haar eigen boek uitgebracht, genaamd “My Way”. En is ze ook regelmatig te zien op televisie als presentatrice van programma’s zoals “De Bachelorette”, waar onder andere Sylvia Geersen aan deelnam, en “Temptation Island VIPS”.

Met miljoenen volgers op Instagram en YouTube is Monica Geuze uitgegroeid tot een invloedrijke persoonlijkheid in Nederland. Haar open en directe stijl heeft bijgedragen aan haar populariteit bij zowel jongeren als volwassenen.

Wie is Stijn de Vries?

Stijn de Vries, die Monica heeft vastgelegd, is journalist, fotograaf en presentator. En nu dus ook een beetje kunstenaar en fotograaf ineen. Stijn de Vries (25) scoorde met zijn eerste docuserie Jong Geleerd, Nooit Gedaan meer dan 3,5 miljoen weergaven op YouTube. Hij maakt niet alleen docuseries, ook op Spotify haalt hij met zijn podcast Relnichten duizenden streams per aflevering binnen. Kortom, een bezige baas die direct goed weet te scoren met de producties die hij levert. Zo ook met zijn reeks posts van kunst op basis van een foto. Het levert hem op het moment van schrijven dan ook 11K volgers op, en wij verwachten dat dit alleen maar meer zal worden gezien het werk dat hij levert. Zeker als hij meer van dit soort foto’s als Monica Geuze in een doorschijnend topje weet te creëren tot ware kunst.

Lovende reacties op Monica Geuze in doorschijnend topje

We zeiden het net al even, maar als je een blik werpt op de reacties onder de Instagram post zie je allemaal positieve reacties. Dit komt dit keer niet alleen van de kant van alle BN’ers, maar ook van de ‘gewone’ Nederlander. Zie hieronder een greep uit de reacties onder de desbetreffende post:

“Wow, door jouw ogen/lens is ze nóg mooier!”, “Super cool & arty👏”, “Niet normaal!”ook model Joann van den Herik reageerde lovend: “zooooooo mooi”. Alleen maar positiviteit voor dit kunstwerk gemaakt met een foto van Monica Geuze.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door STIJN DE VRIES (@vriesdestijn)