Ramen schoonmaken is geen pretje

Ach, het schoonmaken van ramen kan soms voelen als een ware beproeving. Niet alleen zijn hoge ramen een ware uitdaging, waar je als een soort acrobaat op een wiebelende ladder moet staan om elk hoekje goed schoon te krijgen. Dan begint het gevecht met dat koppige vuil. En je moet ook nog eens rekening houden met het feit dat je geen strepen achterlaat, want anders is al dat werk voor niets geweest. Maar hey, voor alle mensen die een hekel hebben aan ramen schoonmaken: Aldi heeft nu een erg handige gadget die het klusje een stuk sneller en makkelijker klaart. Maak kennis met de KARCHER ruitenreiniger van de Aldi.

De KARCHER ruitenreiniger van de Aldi

Deze geweldige Aldi-gadget waar we het over hebben, is de KARCHER ruitenreiniger. En het apparaat kost maar 39,99 euro bij Aldi, terwijl de normale prijs eigenlijk 79,95 euro is. Dat is nog eens een top aanbieding van de Aldi!

Maar dat is niet alles. Als je deze ruitenreiniger bij Aldi koopt, krijg je ook nog eens twee jaar garantie. Dat betekent dat de Aldi zeker van zijn zaak is, en dat je je dus geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van de Aldi ruitenreiniger.

aldi ruitenreiniger

Prestaties

En laten we het hebben over de prestaties. Deze ruitenreiniger, die ook bekend staat als de “Window Vac Classic”, heeft een batterijduur tot wel 20 minuten. Dat is genoeg om ongeveer 60 vierkante meter aan ramen streeploos schoon te maken. En de Aldi ruitenreiniger wordt geleverd met een oplader en een handige sprayfles met microvezeldoek.

Dus, met deze geweldige Aldi-gadget, kun jij je ramen in een mum van tijd, spik en span krijgen, zonder gedoe of strepen achter te laten. Dus waar wacht je op? Haast je naar de Aldi om zo’n ding te scoren.

aldi ruitenreiniger

Let wel, de Aldi ruitenreiniger is alleen in de winkel verkrijgbaar, vanaf 14 oktober. Ga voor meer informatie over de schoonmaakgadget naar de website van Aldi.

Houd jij van goedkope, gave gadgets? Lees dan ook over deze handige e-bike smartphonehouder van de Aldi.