Wie is Royalistiq?

Voor iedereen die niet bekend is met gamende YouTubers. Royalistiq heet eigenlijk Roy Beszelsen, en is een populaire (943K abonnees op YouTube) Nederlandse YouTuber en Twitch-streamer die voornamelijk bekend staat om zijn gamingcontent. Royalistiq begon zijn carrière op YouTube in 2013, waar hij begon met het uploaden van gameplayvideo’s van verschillende populaire games. Een deel van die video’s werd opgenomen in het penthouse van Royalistiq.

Hij staat vooral bekend om zijn livestreams op Twitch, waar hij dagelijks te vinden is en interactie heeft met zijn fans. Of het nu gaat om het spelen van Fortnite, Minecraft of GTA V, Royalistiq weet altijd voor entertainment te zorgen.

Wat vraagt Royalistiq voor zijn penthouse?

Naast zijn YouTube, heeft hij ook een eigen kledinglijn en drankjes die hij verkoopt. Het heeft hem zeker geen windeieren opgeleverd. Het is dan ook niet voor niets dat hij zijn penthouse in de uitverkoop zet. De YouTuber heeft zijn penthouse in Nieuw-Vennep, een redelijke korting gegeven. Zo vroeg hij eerst 1.250.000 euro voor het optrekje, nu vraagt hij er 1 miljoen euro voor. Maar dan ben je er nog niet, dit is namelijk de vanafprijs.

Zelf kocht Roy dit penthouse in 2019 voor 540.000 euro en liet er voor totaal acht ton euro aan hypotheken op vestigen. Ook als het penthouse voor de prijs waarvan je kunt bieden, wordt verkocht maakt Royalistiq dus op basis van zijn koopsom een winst van 460.000 euro.

royalistiq penthouse 5

Wat krijg je voor die minimaal 1 miljoen euro?

Iedereen wil natuurlijk weten wat je krijgt, zeker voor minimaal 1 miljoen euro. Als uiteindelijk jouw bod is geaccepteerd ben je eigenaar van een prachtig penthouse met veel daglicht dankzij grote ramen. De woonoppervlakte bedraagt 160 vierkante meter en beschikt over drie slaap- en twee badkamers, waarvan er één is voorzien van een whirlpool. Koken kan in de luxe open keuken die is voorzien van onder andere een kookeiland.

royalistiq penthouse 5

Tot slot zijn er twee dakterrassen met een prachtig uitzicht. Verder beschikt het penthouse over een Domotica systeem. Domotica staat voor het automatiseren van processen en handelingen in huis. Je kunt dit dan aansturen vanaf je smartphone of met een paneel aan de muur. Hiermee kan je allemaal dingen automatisch instellen. Scheelt weer tijd in de ochtend en kan je toch iets langer blijven liggen. Zo kan je jouw bad zichzelf iedere ochtend laten vollopen met warm water en de gordijnen om een bepaalde laten opengaan. Je kunt het penthouse zowel gemeubileerd als gestoffeerd kopen. In de garage beschik je over drie parkeerplaatsen.

Meer zien van de woning? Ga dan naar de website van Bekende Buren.