ALDI komt met veel gadgets voor normale fietsen en e-bikes

Vanaf zaterdag 16 september 2023 staat ALDI in het teken van ‘Fiets en sport’. Leg jij dagelijks flinke afstanden af met jouw tweewieler, dan zit er hoogstwaarschijnlijk wel een handige must-have voor jou tussen. Zo zullen er meerdere handige accessoires tijdelijk aan het assortiment toegevoegd worden, zoals een enkele of dubbele fietstas, LED fietsverlichting, fiets-buitenband (voor de handige mannen onder ons), fietshelmen en fietsspiegels. Maar er is meer.

smartphonehouder e-bike fiets ALDI

Mocht jij een e-bike hebben, dan weet je hoe gevaarlijk het kan zijn als jij even iets uit je zak moet pakken, vooral met die hoge snelheden. Speciaal daarvoor voegt de ALDI binnenkort een speciale smartphonehouder toe aan hun assortiment. Mocht jouw elektrische fiets dus nog geen houder hebben, dan is deze kleine must-have ideaal. Dit snufje kost je slechts €2,99 en zal vanaf 16 september in de filialen van de ALDI liggen.

En ben jij een echte fanatiekeling op de fiets en krijg jij na die lange afstanden op je (elektrische) fiets dorst? Ook daarvoor hebben ze een handig snufje. Er komt diezelfde dag namelijk ook een speciale bekerhouder in de ALDI-filialen te liggen. Ben er snel bij, want op = op.

bekerhouder elektrische fiets