Het kasteel van de familie Meiland staat al een tijd in de verkoop

Het is pijnlijk nieuws voor de familie Meiland, want het kasteel ging niet als warme broodjes over de toonbank. Ze hadden dan ook al de prijs proberen te laten zakken van 1,25 miljoen naar 1 miljoen euro. Dus het was een hele opluchting toen iemand eindelijk wilde toeslaan. In februari kreeg de familie het goede nieuws,: hun kasteel ging verkocht. Nu, een paar maanden later, blijkt dat de verkoop van Château Meiland niet doorgaat.

Gelukkig blijft Martien Meiland positief onder de situatie en schijnen er al wat nieuwe geïnteresseerden te zijn die  langs willen komen voor een bezichtiging. De vraagprijs van het kasteel is momenteel 998.000 euro.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chateau Marillaux (@chateaumeiland)

Het is nu een jaar geleden dat het kasteel van de familie Meiland op de markt verscheen. De familie besloot terug te keren naar Nederland en ging in Hengelo wonen. Ze moesten daar wegens problemen met het bestemmingsplan. Ze hebben inmiddels een prachtige villa gekocht in Noordwijk, in dezelfde wijk waar Eva Jinek en Dirk Kuyt hebben gewoond. Niet slecht dus!

Hoewel ze het oude kasteel dus nog niet verkocht hebben, gaan er ook geruchten rond dat de familie in Italië is. Misschien dat ze daar opnieuw een kasteel willen gaan kopen om het geheel opnieuw op te gaan knappen. We zijn in ieder geval benieuwd hoe snel het kasteel verkocht kan worden en of de familie inderdaad van plan is om een kasteel in Italië te kopen.

Dat je als bekende Nederlander veel kan verdienen, dat bewijst het salaris van Maxime Meiland per aflevering.