Maxime Meiland zet haar MINI Countryman te koop via Marktplaats

De Meilandjes, wie kent ze niet? Vader Martien en moeder Erica zijn al jaren een regelrechte hit op de Nederlandse TV met hun realityserie Chateau Meiland, waarin het wel en wee van het verhuis-lustige koppel op de voet gevolgd wordt.

Ook dochter Maxime Meiland is vast onderdeel van de serie, net zoals haar auto, een Mini Countryman. De Britse bolide is het vaste zogeheten boodschappenwagentje van Maxime, maar is nu te koop aangeboden. En dus wacht de Mini hetzelfde lot als de villa van Maxime, die na acht maanden alweer te koop wordt aangeboden.

Auto Maxime Meiland

In zijn volledigheid gaat het om een Mini Countryman SE All4 Plug-in Hybrid, welke is gebouwd in 2019. Het voertuig met in totaal 35.000 kilometer op de teller moet Maxime € 37.000 opleveren.

Topsnelheid van 198 kilometer per uur

Wat krijg je allemaal voor dat geld? Voor die ruim dertig ruggen krijg je een sportieve blauwe Countryman, met dus relatief weinig kilometers op de teller. Verder krijg je een wagen waarvan de benzinemotor 136 pk levert, en de elektrische motor 89 pk. Samen is dat dus 224 pk. De topsnelheid van het voertuig ligt op 198 kilometer per uur, en verder accelereert de MINI in 6,8 seconden naar de 100 kilometer per uur. Volgens de advertentie rijdt de Countryman de eerste 35 à 40 kilometer elektrisch.

Extra opties die zijn inbegrepen zijn onder meer Bluetooth, een USB-poort, een ingebouwd navigatiesysteem en een panoramadak. Voor meer informatie, check de Marktplaats-advertentie en bekijk de foto’s hieronder:

Auto Maxime Meiland

Auto Maxime Meiland