Wat kost de Amsterdamse woning van Lil’ Kleine?

Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen. De vraagprijs van het prachtige pand van Lil’ Kleine bedraagt 3.250.000 euro. Mocht hij het ook daadwerkelijk voor deze prijs verkopen, dan zal de rapper een aardige winst maken op dit Amsterdamse pand: een bedrag van maar liefst 900.000 euro. Hij kocht dit optrekje namelijk voor 2.350.000 euro, terwijl de vraagprijs iets onder de 2,6 miljoen euro bedroeg. Daarbij liet hij de bank er een hypotheek op vestigen van 2 miljoen euro en liet zijn eigen bedrijf ‘Kleine Moeite B.V.’ er 8 ton hypotheek op vestigen.

Voor wie al direct op zoek gaat naar het grachtenpand van Lil’ Kleine, zal deze naar alle waarschijnlijkheid niet vinden op websites zoals Funda. Het pand staat nu nog in de stille verkoop bij de makelaar.

Wat heeft zijn pand in Amsterdam te bieden?

Voor de prijs die de koper betaalt krijgt de koper vanzelfsprekend wel wat terug. Het is een dubbel benedenhuis met een woonoppervlakte van maar liefst 305 vierkante meter. In totaal beschikt het pand over onder meer maar liefst 5 slaapkamers en 3 badkamers.

Maar dat is natuurlijk niet alles, er wordt natuurlijk niet voor niets 3.250.000 euro voor dit grachtenpand gevraagd. Zo zijn er ook wat bijzonderheden. Het pand beschikt bijvoorbeeld over een binnentuin en een inpandige garage voor één auto. Daarbij heeft de rapper ook een eigen fitnessruimte met sauna om weer helemaal in topconditie te zijn, mocht hij weer op tour gaan.

Natuurlijk is het af en toe ook tijd voor wat ontspanning, daarom beschikt het pand ook over een eigen bioscoop. Het is tenslotte niet ideaal om, als je zo bekend bent als Lil’ Kleine, naar een bioscoop te gaan. Zeker niet als je gewoon genoeg geld hebt om er zelf een te laten plaatsen in je woning.

Bekijk hieronder wat foto’s van de woning van Lil’ Kleine of neem een kijkje op Bekende Buren:

woning lil kleine te koop amsterdam

slaapkamer lil kleine huis