Het unieke horloge van Max Verstappen

Terwijl wij Max Verstappen vrij recent het revue zagen passeren met zijn unieke Rolex-horloge, is zijn keuze dit keer gevallen op een ander klokwerk. De TAG Heuer Monaco Titan Limited Edition is een ode aan de oude tijden. Inclusief de tijdloze kwaliteit waar de Zwitsers om bekendstaan. Het luxueuze merk dat Red Bull sponsort in Formule 1 introduceert in beperkte oplage een heruitgave van een historisch model.

´Le Mans meets Monaco´

Niet geheel toevallig: het horloge van Max Verstappen werd gelanceerd tijdens de Grand Prix van Monaco in 2021 – de race die hij overtuigend won. Monaco is een synoniem voor prestige in de racewereld. Het onvergeeflijke karakter van het straatcircuit vergt dat de coureur van ongelooflijk goede huize moet komen om de champagne op podium te mogen proeven.

horloge max verstappen tag heuer

Het evenement in het belastingparadijs is een hotspot voor de jetset. Voor de horlogemaker reden genoeg om de TAG Heuer Monaco Titan Limited Edition aan de man te brengen. En wie is er beter als boegbeeld dan de Grand Prix-winnaar? Zoals het klokje thuis tikt, zullen wij maar zeggen!

Wat is de prijs van het horloge?

Het race-DNA van de Zwitserse klokkenmaker is volop aanwezig bij de Titan Limited Edition. Het originele exemplaar schitterde namelijk in de filmklassieker Le Mans (1971) om de pols van het hoofdpersonage dat gespeeld werd door Steve McQueen. Wat de nieuwe uitgave mag kosten? Grofweg 7500 euro. De beperkte oplage van 500 exemplaren is echter alweer uitverkocht. Wel is de TAG Heuer Monaco, de iets goedkopere variant, nog leverbaar.