Dat dit seizoen voor Max Verstappen een groot succes is, daar zullen we het allemaal wel over eens zijn. Toch blijven we kritisch en hopen we op een kans in het kampioenschap.

Max Verstappen als wereldkampioen?

Het succesvolle seizoen is al wel te zien aan de bonussen van Max Verstappen in de eerste seizoenshelft. De bedragen lopen na een aantal overwinningen toch wel hoog op. Dit prijzengeld is erg leuk als bonus, maar dit zal zeker niet de reden zijn waarom Max in de auto blijft stappen. Het enige beeld die het Red Bull team wilt zien is Max Verstappen als wereldkampioen.

Op afgelopen weekend na, zat Max altijd in de top 5. Ondanks het meedraaien in de top van de ranglijst is zijn achterstand op Lewis Hamilton fors. Wij zijn toch wel erg benieuwd of er nog kansen zijn op het kampioenschap voor onze grote vriend. We willen natuurlijk allemaal dat hij als jongste F1-kampioen de titel op zijn naam zet. Op papier is het kampioenschap nog mogelijk, maar toch wordt het in de praktijk wel een lastig verhaal.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1) op

Een overwinning voor Max Verstappen?

Natuurlijk kunnen wij blijven hopen dat Max weer een of andere stunt uithaalt. Maar terwijl wij blijven hopen en dromen blijft Max toch wel realistisch. Verstappen acht zijn kansen om de titel nog te grijpen vrij klein, dat gaf hij in een gesprek met de Telegraaf aan. Op de vraag of hij het nog kan redden antwoord hij heel nuchter: “Dat is bijna onmogelijk. Dan moet Hamilton wel heel veel pech hebben.”

Voor Max is er dan nog een optie over en dat is gewoon zijn stinkende best doen om die koppositie per rit te pakken en wat de concurrentie doet, dat zien we dan wel.

Wij zitten in ieder geval elk weekend weer voor de buis om onze vriend aan te moedigen, want wij geloven er nog wel in, de wonderen zijn de wereld nog niet uit.