De Lamborghini Urus van Mathieu van der Poel

De vijfvoudige wereldkampioen veldrijden, Mathieu van der Poel, staat een keer met een voertuig met vier wielen in de schijnwerpers. Mathieu heeft namelijk een nieuwe sponsordeal met Lamborghini Antwerp en is dan ook de nieuwe ambassadeur van het luxe automerk. Zijn nieuwe auto is de Lamborghini Urus, een bak waar menig man alleen maar van kan dromen.

De Lambo heeft de kleur Grigio Telesto, oftewel vuilniszak grijs. Het is een mooie grote SUV waarop hij een eigen nummerplaat heeft laten zetten. Het is een Belgisch nummerplaat met de letters MVDP, oftewel een afkorting voor zijn eigen naam. Deze wagen is zeker een auto waar hij de show mee steelt als hij erin rijdt.

Op Instagram laat Mathieu van der Poel zijn fans en vrienden zijn nieuwe wagen zien. Er wordt door veel mensen onder de foto gereageerd. Zo reageerde het bedrijf Red Lion Alexander Hendrickx met: ‘Prima wagentje’. Nogal zacht uitgedrukt, hè? Ook ploeggenoten Jasper Philipsen en Gianni Vermeersch lieten weten dat ze erg onder de indruk zijn. Zie hieronder het Instagram-bericht van Mathieu van der Poel:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MVDP (@mathieuvanderpoel)

Wist jij trouwens dat Mathieu van der Poel ook een super knappe vriendin heeft?