De carrière van Mathieu van der Poel

Met zijn 26 jaar is Mathieu een van de beste Nederlandse wielrenners van dit moment. Zo is hij al drie keer Europees kampioen veldrijden geworden en bovendien is hij drievoudig wereldkampioen. Van der Poel is daarnaast ook actief als mtb’er, maar zijn hard ligt toch nog altijd bij het gewone wielrennen. Waar hij zijn inspiratie vandaan haalt weet inmiddels half Nederland. Na zijn sublieme winst in de Tour de France waardoor hij langer dan verwacht in het geel rijdt, kijken we niet vreemd op als hij voor nog een stunt kan zorgen.

 

Wie is de vriendin van Mathieu van der Poel?

Mocht je denken dat alleen voetballers knappe vrouwen weten te versieren, dan heb je het bij het verkeerde einde. Mathieu van der Poel heeft het heel leuk met Roxanne Bertels. Inmiddels wonen de twee gezellig samen in het Belgische ‘s-Gravenwezel, ten zuid-oosten van Brasschaat en vlakbij Antwerpen. Daar wonen ze sinds kort nu Mathieu daar een prachtige woning heeft gekocht.

De Porsche van Roxanne

Dat de wielrenner met Roxanne een prachtige dame heeft gevonden is duidelijk. Ze leerden elkaar kennen via de werkgever van Roxanne, Porsche. Inmiddels is ze ook online een stuk populairder geworden en we denken dat ze binnenkort een flink aantal volgers meer zal hebben op haar Instagram. De teller blijft nu op ongeveer 46.000 staan, maar de ervaring leert ons dat goede prestaties van de man ook afstralen op de populariteit van de vrouw.